Поділитись:

Гвардіола прокоментував четверте чемпіонство поспіль

Неділя, 19 травня 2024, 22:56
307
2
0
Гвардіола прокоментував четверте чемпіонство поспіль

Фото: AFP

Головний тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола прокоментував четверте поспіль чемпіонство клубу в англійській Прем'єр-лізі.

Арсенал вивів нас на новий рівень. Раніше це був Ліверпуль, а в останні два сезони став Арсенал. Цей сезон був неймовірним. Ми розуміємо, що вони будуть там ще багато років.

 

Молодий і талановитий тренер — вони дали нам зрозуміти, що в найближчі кілька років потрібно бути обережними. Коли я переїхав сюди, якби хтось сказав, що я виграю шість ліг за сім сезонів, я б сказав, що ви божевільний — ні за що. Всі гравці виступають за Манчестер Юнайтед, Ліверпуль і Челсі, за всі ці команди. Зараз наш період. Ми є частиною цього.

 

У чому ж тут секрет? Я не знаю. Багато роботи. Я не кажу, що я поганий тренер, але клуб надає мені неймовірну підтримку. У нас така трудова етика, кожен виконує свою роботу, і кожен відділ дуже важливий. Такою є правда і реальність, наводить слова Гвардіоли BBC з посиланням на Sky Sports.

Нагадаємо, що сьогодні, 19 травня, відбувся матч 38-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому зустрічалися Манчестер Сіті та Вест Хем Юнайтед. Команди грали на стадіоні Етіхад (Сіті оф Манчестер) у Манчестері (Англія). Манчестер Сіті здобув перемогу з рахунком 3:1, завдяки чому вчетверте поспіль став чемпіоном країни.

Читайте також:

Юрген Клопп звернувся до вболівальників після останнього матчу в якості тренера Ліверпуля

Манчестер Сіті чемпіон Англії: Огляд заключного 38 туру АПЛ сезону 2023/2024

Легенда Арсенала: Я радий, що Мудрик пішов до Челсі

 

307
2
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS