Поділитись:

Легенда Арсенала: Я радий, що Мудрик пішов до Челсі

Неділя, 19 травня 2024, 19:28
520
0
0
Легенда Арсенала: Я радий, що Мудрик пішов до Челсі

Джерело фото: https://www.instagram.com/p/C6g32X2IKJ6/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Легендарний півзахисник Арсенал Рей Парлор звернувся до гравців команди перед останнім туром АПЛ сезону 2023/24, закликавши їх дотиснути до кінця та подякувавши за чудовий сезон. Гравець також пояснив, чому радий переходу Михайла Мудрика до Челсі.

«Ви були чудові цього сезону. Цього року я був на Емірейтсі кілька разів і не міг дочекатися, щоб поїхати подивитись. Атмосфера найкраща, яку я коли-небудь бачив. Уболівальники знають, що ви докладаєте максимум зусиль для клубу. Мартін Едегор – ти був чудовий. Ти можеш робити передачі у стилі Денніса Бергкампа, займати хороші позиції у вузьких місцях і ти маєш техніку.


Я маю згадати Леандро Троссарда. Я дуже радий, що Михайло Мудрик пішов до Челсі, інакше б у нас не було тебе. Ти забивав такі важливі голи – це нагадує мені те, як Фредрік Юнгберг підходив і завдав удару.


Хлопці, минулого сезону ви були дуже близько, а цього сезону вийшли на новий рівень. Це разюче – протистояти Манчестер Сіті весь сезон та Ліверпулю, поки вони не відпали. Якщо ми зможемо зберегти всіх гравців разом та придбати більше якісних гравців цього літа – все буде добре.


Я буду в неділю на останній грі. Хоч би що трапилося, ми всі дуже пишаємося вами», – сказав Парлор.

Український вінгер Михайло Мудрик у цьому сезоні зіграв у 41 матчі за "синіх" у всіх турнірах. В його активі 7 голів та 2 гольові передачі. Transfermarkt оцінює вартість Мудрика в 35 мільйонів євро.

Джерело: The Athletic

Читайте також: Пеп Гвардіола: Я залишаюсь в Манчестер Сіті на наступний сезон

Юрген Клопп прокоментував 115 фінансових порушень Манчестер Сіті

Півзахисник Ман Юнайтед залишить клуб цього літа

520
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS