Поділитись:

Юрген Клопп звернувся до вболівальників після останнього матчу в якості тренера Ліверпуля

Неділя, 19 травня 2024, 21:38
285
2
0
Юрген Клопп звернувся до вболівальників після останнього матчу в якості тренера Ліверпуля

Фото: Instagram @jurgenkloppite

Головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп звернувся до вболівальників після матчу з Вулверхемптоном (2:0). Раніше стало відомо, що Клопп покине Ліверпуль після завершення сезону.

«Це не схоже на кінець. Це тільки початок. Сьогодні я побачив гру футбольної команди, сповненої таланту, молодості, креативності, бажання і жаги до перемоги. Це одна з складових розвитку, це те, що вам, очевидно, потрібно.

 

За ці кілька тижнів, коли мені приділяли занадто багато уваги, я багато чого зрозумів. Люди кажуть, що я перетворив їх з тих, хто сумнівається, на тих, хто вірить. Це неправда. Вам це вдалося. Ніхто не каже вам перестати вірити. Цей клуб переживає кращі часи, ніж коли-небудь. У нас є цей чудовий стадіон, тренувальний центр і ви — супердержава світового футболу. Ух ти.

 

Ми самі вирішуємо, чи турбуватися нам, чи радіти. Ми самі вирішуємо, чи вірити нам, чи ні. Ми самі вирішуємо, чи довіряти нам, чи ні. Сьогодні я один з вас, і я продовжую вірити. Я продовжую вірити на 100%. Звісно, я бачив, як багато хто плакав, і я теж буду плакати сьогодні, тому що мені бракуватиме людей, але зміни — це добре. Все буде добре, тому що основи закладені на 100%.

 

Ви вітаєте нового тренера так само, як вітали мене. Ви йдете ва-банк з першого дня. Ви продовжуєте вірити. Ви надихаєте команду. Тепер я один з вас. Я безмежно люблю вас. Дякую. Ви — найкраща команда в світі. Дякую вам!» — наводить слова Клоппа BBC.

Зазначається, що після своїх слів Клопп почав співати «Арне Слот, на, на, на, на».

Читайте також:

Манчестер Сіті чемпіон Англії: Огляд заключного 38 туру АПЛ сезону 2023/2024

Легенда Арсенала: Я радий, що Мудрик пішов до Челсі

Відомі стартові склади команд українців на заключний тур АПЛ

285
2
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS