Поділитись:

Екстренер Дніпра та Шахтаря про Тимощука: Він зрадник

Середа, 08 травня 2024, 10:51
568
0
0
Екстренер Дніпра та Шахтаря про Тимощука: Він зрадник

Фото: Google

Знаний тренер з України, В’ячеслав Грозний, поділився своїми думками в коментарі сайту "Український Футбол" щодо Анатолія Тимощука.

Відколи росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, Тимощук не надав однозначної підтримки своїй країні та продовжив працювати в російському клубі зеніт. В Україні його позбавили усіх звань у футболі через це рішення.

Нещодавно Грозний висловив критику на адресу Тимощука за його вибір.

– Які думки у вас з’являються, коли ви чуєте прізвище Тимощук?

– Я про зрадників і сепаратистів не хочу говорити. Це вже не футбольна, а інша складова. Може будь-яка людина допустити помилку, може помилитися будь-який тренер, арбітр, функціонер. Але зрадники… Ні, я навіть говорити про них не хочу. Якщо ти українець, то ти залишаєшся українцем на все життя. В іншому випадку змінюй паспорт і не розповідай про Україну. Людина зрадила батьківщину – і все. Будь-хто, хто залишився в росії, для мене зрадник. Хоч лікар, тренер, гравець. Просто немає чого коментувати. 

– Якби він стояв зараз перед вами, то що сказали б йому?

– Не хотів би його навіть бачити. Він веде своє життя у країні, яка знищує нас, українців, займається геноцидом. Як таке може бути? 

А як би він опинився переді мною? Та він сюди не приїде. Хоч одна людина в Україні сказала за нього добре слово, коли він залишився там? Ні! Ось сепаратюги скажуть, зрадники також. Всяка нечисть, яка наводить ракети на наші міста скаже. Чи є такі? На превеликий жаль, так. Мразі вони всі, хто так відноситься до України, хто проти України.

В’ячеслав Грозний мав досвід роботи тренером у московському спартаку з 1994 по 2002 рік, де він здобув п’ять чемпіонських титулів росії разом з командою.

67-річний спеціаліст останнім часом працював у казахстанському Шахтарі з Караганди з грудня 2019 року до червня 2020 року. У своїй кар’єрі Грозний також керував київським Арсеналом, вінницькою Нивою, дніпропетровським Дніпром, запорізьким Металургом, болгарським Левські, казахстанським Тоболом та іншими клубами.

Джерело: Український футбол

Читайте також: Футбольний клуб б'є на сполох: гравця забрали з вокзалу до військкомату

Шахтар - Динамо без квитків: Спекулянти шокували цінами

Ярмоленко розповів, коли завершить кар'єру

568
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

GGBET

5,0
12 000 грн

Favbet

4,9
10000 грн

Vbet

4,8
2500 грн

Slots City

5,0
200 000₴ + 500FS

GGBET

5,0
12 000 грн + 50 FS

PIN-UP

5,0
200 000 грн + 250 FS