Поділитись:

Екстренер Ла Ліги заборонив доньці зустрічатися з футболістами після дивного інциденту

Середа, 01 травня 2024, 19:39
341
0
0
Екстренер Ла Ліги заборонив доньці зустрічатися з футболістами після дивного інциденту

Фото: GOAL

Дочка екстренера Ла Ліги Пако Хемеса розповіла, що їй заборонили зустрічатися з футболістами після "істерики" батька через її першу роботу моделлю в Playboy.

Надя Хемес - дочка колишнього гравця збірної Іспанії та ексголовного тренера Райо Вальєкано Пако Хемеса. Вона каже, що батько забороняв їй зустрічатися з футболістами частково через негативну увагу ЗМІ, яка супроводжує такі стосунки.

Популярна модель та інфлюенсерка додала, що колишній центральний захисник негативно поставився до її зйомки для Playboy в Мексиці, коли їй було лише 17 років.

Виступаючи на подкасті "La Influencia", Надя сказала:

«Мій батько сказився, коли мене представили на платформі "Playboy Mexico". Тоді він заявив, що подасть заяву до поліції щодо певних людей, тому що я ще неповнолітня. Мені було 17 років, і це злочин.

 

Спортивна преса в Мексиці більше схожа на бульварну пресу. Їх дуже цікавить життя футболістів і тренерів. Вони просили у мого батька мої фотографії. Вони запитували його на прес-конференціях про матчі. Батько завжди казав мені ніколи не зустрічатися з футболістом. І я ніколи не зустрічалася з футболістом і ніколи не цілувалася з футболістом. Ніколи».

Поки її батько 21 раз грав за збірну Іспанії, тренував такі команди, як Кордоба, Крус Асуль, Лас-Пальмас та Ібіца, і вигравав трофеї з Депортіво Ла-Корунья та Сарагосою, Надя отримує фінансові винагороди за зовсім інший спосіб життя, ніж у батька.

На запитання про те, на що вона витратила свій перший великий гонорар моделі, вона відповіла:

«Сумку Gucci. Вона була не дуже дорогою: близько 1900-2000 євро».

Втім, це не єдине її заняття.

«Я навчаюся вісім годин на день. Я встаю о 7 ранку. Кожні три години я роблю перерву на 15 або 30 хвилин», - додала вона.

Поки Надя, яка має понад 340 000 підписників в Instagram, продовжує вести успішний спосіб життя, її батькові, можливо, доведеться шукати нову тренерську посаду після того, як, за повідомленнями, його було звільнено з іранського клубу Трактор С.К. минулого місяця.

Читайте також: Манчестер Юнайтед звинувачує своїх уболівальників у симуляції інвалідності

Арсенал готовий продати товариша Зінченка

Динамо з визначним голом Ярмоленка розгромило Верес (+ВІДЕО)

341
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

GGBET

5,0
12 000 грн

Favbet

4,9
10000 грн

Vbet

4,8
2500 грн

Slots City

5,0
200 000₴ + 500FS

GGBET

5,0
12 000 грн + 50 FS

PIN-UP

5,0
200 000 грн + 250 FS