Поділитись:

Ювентус хоче оскаржити рішення суду про виплати для Роналду

Вівторок, 30 квітня 2024, 23:18
154
0
0
Ювентус хоче оскаржити рішення суду про виплати для Роналду

Ювентус збирається оскаржити рішення Арбітражного суду, яке зобов'язує клуб виплатити Кріштіану Роналду суму в розмірі 9,8 млн євро заборгованості за зарплатою.

Раніше в квітні арбітражний трибунал в Італії постановив, що Ювентус несе відповідальність за виплату Роналду суми в 9,774 мільйона євро, пов'язаної з маневрами щодо зарплати під час пандемії Covid-19.

Тоді Ювентус уклав приватну угоду з Роналду та деякими його товаришами по команді, згідно з якою їхні зарплати відкладено на пізнішу дату. Тоді Роналду покинув Турин у 2021 році із заборгованою зарплатою в розмірі 19,5 мільйонів євро і хотів, щоб ця сума була повернута в повному обсязі.  17 квітня трибунал постановив, що клуб і гравець несуть однакову відповідальність, і тому «Стару синьйору» зобов'язали виплатити половину 19,5 мільйонів євро плюс відсотки, які були заборговані Роналду.

Ювентус зараз схиляється до того, щоб подати апеляцію на рішення на початку місяця. Кілька тижнів тому клуб оприлюднив власну заяву з цього приводу, стверджуючи, що рішення «не має жодної обов’язкової сили».

Поки що не уточнюється, скільки часу «Юве» має на подання претензії, але цілком імовірно, що наразі у них достатньо часу для апеляції. Цей період може становити від 30 днів до шести місяців після початкового рішення.

Джерело: football-italia.net.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Зідан вважає Манчестер Юнайтед пріоритетнішим за мюнхенську Баварію

Два клуби УПЛ отримали штраф через те, що не попрямували в укриття під час тривоги

154
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS