Поділитись:

Коломойського підозрюють в організації замовного вбивства

Середа, 08 травня 2024, 13:13
190
0
0
Коломойського підозрюють в організації замовного вбивства

фото: УНІАН

Колишній власник Дніпра, який зараз знаходиться в СІЗО, підозрюється у ще одному злочині. Офіс генпрокурора повідомляє, що Ігор Коломойський організував замовне вбивство.

«За даними слідства, Коломойський, діючи з мотивів особистої помсти, замовив вбивство директора однієї з юридичних компаній за невиконання вимог щодо анулювання та визнання недійсними рішень загальних зборів акціонерів відкритого акціонерного товариства. Для реалізації злочинних намірів підозрюваний залучив членів банди, яка «спеціалізувалась» на вчиненні тяжких та особливо тяжких злочинів, включаючи фізичну розправу з конкурентами.

 

Члени банди здійснили напад на директора однієї з юридичних компаній, нанісши йому удари та ножові поранення в життєво важливі органи. Водночас, цей злочин не було доведено до кінця з причин, які не залежали від волі членів банди», – йдеться у повідомленні Офіса генпрокурора України.

Також додається, що наразі прокурори та слідчі здійснюють невідкладні слідчі та процесуальні дії, спрямовані на викриття усіх осіб, причетних до скоєння злочину.

Досудове розслідування у кримінальному провадження триває та здійснюється слідчими ГСУ Нацполіції України за оперативного супроводу Департаменту карного розшуку Нацполіції України при взаємодії з СБУ.

У Національній поліції повідомили, у серпні 2003 року у середмісті Феодосії (Крим) четверо чоловіків жорстоко побили та поранили ножем адвоката.

«Життя потерпілого вдалось врятувати лікарям. Тоді правоохоронці затримали виконавців замовного вбивства. Тепер же поліція встановила беззаперечні докази, що підтверджують особу замовника», – повідомляє Національна поліція.

2 вересня 2023 року Коломойський отримав підозру в шахрайстві за матеріалами Служби безпеки України та Бюро економічної безпеки.

Ігор Коломойський довгий час був президентом Дніпра, який через багатомільйонні борги був позбавлений професійного статусу в 2018 році.

 

Читайте також: Визначено найкращих гравця та тренера 27 туру УПЛ

Брюгге - Фіорентина: прогноз Конкурента на матч-відповідь 1/2 Ліги конференцій, 8 травня 2024

190
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

GGBET

5,0
12 000 грн

Favbet

4,9
10000 грн

Vbet

4,8
2500 грн

Slots City

5,0
200 000₴ + 500FS

GGBET

5,0
12 000 грн + 50 FS

PIN-UP

5,0
200 000 грн + 250 FS