Поділитись:

Почеттіно розлючений рішенням VAR: Безглуздо і смішно

Неділя, 28 квітня 2024, 11:51
304
0
0
Почеттіно розлючений рішенням VAR: Безглуздо і смішно

Джерело фото: https://www.instagram.com/p/C6ItPb-M2hm/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Головний тренер Челсі Маурісіо Почеттіно обурений рішенням VAR, яке скасувало пізній переможний гол Акселя Дісасі у матчі проти Астон Вілли, що завершився внічию 2:2.

Підопічні Почеттіно поступалися Астон Віллі з рахунком 0:2 у першому таймі. Проте значно покращивши свою гру після перерви, зусиллями Ноні Мадуеке та Конора Галлахера їм вдалося зрівняти рахунок. В останні хвилини компенсованого часу другого тайму Дісасі забив гол головою, який міг принести перемогу "синім", однак головний арбітр Крейг Поусон після втручання VAR на чолі з Крісом Каванагом переглянув момент на полі біля екрана та зафіксував фол Бенуа Бадіашиля на стадії зародження атаки. Внаслідок цього взяття воріт було скасовано.

У післяматчевому інтерв'ю для TNT Sports Почеттіно заявив:

«Скасований гол Дісасі? Я не хочу погано відгукуватися про арбітра, але це безглуздо і смішно. Це важко сприйняти. У півфіналі Кубка Англії я був скромним, коли VAR скасував пенальті, але це боляче і завдає шкоди іміджу англійського футболу».

Нічия не стала хорошим результатом для жодної з команд. Підопічні Емері тепер перебувають лише на сім очок попереду Тоттенгема, які мають три незіграні матчі в запасі порівняно з "вілліанами" у боротьбі за останню путівку до Ліги чемпіонів. Водночас для Челсі єдине очко означає, що "сині" не змогли обійти Вест Гем і посісти восьме місце, що ставить під сумнів їхні єврокубкові амбіції на наступний сезон.

Читайте також: Челсі з Мудриком зумів відігратися у матчі з Астон Віллою (+ВІДЕО)

Тренер Евертона не вірить у короткострокове відновлення Миколенка

Мессі та Інтер Маямі розгромили Нью-Інгленд Революшн (+ВІДЕО)

304
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

GGBET

5,0
12 000 грн

Favbet

4,9
10000 грн

Vbet

4,8
2500 грн

Slots City

5,0
200 000₴ + 500FS

GGBET

5,0
12 000 грн + 50 FS

PIN-UP

5,0
200 000 грн + 250 FS