Поділитись:

Шевченко особисто рекомендував Довбика власнику британського клубу

Субота, 27 квітня 2024, 13:25
373
0
0
Шевченко особисто рекомендував Довбика власнику британського клубу

Фото: Instagram @tema_dovbyk

Якби не деякі обставини, український форвард Артем Довбик міг би розпочати свою європейську кар'єру в легендарному шотландському клубі Селтік. Про це розповів відомий український журналіст та коментатор Ігор Циганик.

За його словами, ще в юні роки, коли Довбик тільки починав свій шлях у футболі, ним цікавився Селтік - 53-разовий чемпіон Шотландії та володар Кубка європейських чемпіонів 1967 року.

«Свого часу він міг опинитися в Селтіку. Це було ще за часів його перебування в Дніпрі. Коли він тільки засвітився, то про нього тодішній головний тренер дніпрян Дмитро Михайленко сказав, що це футболіст, який має модельні характеристики Кріштіану Роналду», - розповів Циганик в ефірі ютуб-програми "Огляд легіонерів".

Журналіст також додав, що тодішній наставник збірної України Андрій Шевченко дав дуже позитивну характеристику Довбику на запит власника Селтіка.

«Коли Артем забив перший гол, обіграв, пробив у ближній кут - дуже класний м'яч. Тоді всі про нього заговорили, а Шевченко його та Дениса Баланюка викликав до національної збірної. І тоді був інтерес, абсолютно предметний до Артема. Що не склалося? Я вже не буду розбиратися, згадувати, але була серйозна зацікавленість. Шевченко дав дуже хорошу характеристику Довбику після того, як про Артема в нього запитав власник Селітка», - зазначив Циганик.

Варто зазначити, що зараз Довбик успішно виступає за іспанську Жирону, де є одним з лідерів команди. У цьому сезоні він забив 17 голів та віддав 7 результативних передач у 32 матчах у всіх турнірах. Жирона наразі посідає третє місце в турнірній таблиці Ла Ліги, що дає їй шанс поборотися за вихід до єврокубків.

Читайте також: Лідер Ворскли хоче за кордон і не бажає підписувати новий контракт

Гранд АПЛ націлився на українського гравця з Ла Ліги

Мудрика можуть відправити в оренду – відомі головні кандидати

373
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

GGBET

5,0
12 000 грн

Favbet

4,9
10000 грн

Vbet

4,8
2500 грн

Slots City

5,0
200 000₴ + 500FS

GGBET

5,0
12 000 грн + 50 FS

PIN-UP

5,0
200 000 грн + 250 FS