Поділитись:

Гранд АПЛ націлився на українського гравця з Ла Ліги

Субота, 27 квітня 2024, 09:50
242
0
0
Гранд АПЛ націлився на українського гравця з Ла Ліги

Фото: Google

За даними ЗМІ, Манчестер Юнайтед "вступив у боротьбу" за зірку Реала Андрія Луніна, якого також хочуть бачити у своєму складі Баварія та ПСЖ.

Минулого літа Манчестер Юнайтед витратив близько 47 мільйонів фунтів на придбання Андре Онана з Інтера, який мав замінити Давида Де Хеа.

Онана піддався критиці цього сезону, оскільки допустив кілька серйозних помилок у Лізі чемпіонів, через які Манчестер Юнайтед вилетів із турніру на груповому етапі. Виступи камерунського воротаря в АПЛ були кращими, але це не завадило ЗМІ пов'язувати "червоних дияволів" із новим голкіпером.

Новий співвласник клубу сер Джим Реткліфф переглядає модель трансферів Манчестер Юнайтед перед літнім вікном, і вони можуть придбати нового воротаря, оскільки Онана був обраний Еріком тен Хагом, якого, як очікується, буде замінено до наступного сезону.

Минулого місяця повідомлялося, що Манчестер Юнайтед зробив "спокусливу пропозицію" Реалу щодо Луніна. Український голкіпер був третім воротарем Реала на початку цього сезону, але останніми тижнями він став основним через травму Тібо Куртуа та невпевнену гру Кепи Аррісабалаги.

Попри це, видання Fichajes з Іспанії повідомляє, що Лунін "думає про відхід", оскільки "Манчестер Юнайтед, Баварія та ПСЖ вступили в боротьбу за його підпис".

В повідомленні додається: 

«Жорже Мендеш, його агент, зважує пропозиції від цих відомих клубів, що підкреслює важливе рішення, яке стоїть перед Луніним на цьому етапі його кар'єри. Хоча його чинний контракт із Реалом діє до 2025 року, а клуб зацікавлений у його продовженні, можливість змінити обстановку здається для Луніна дедалі реальнішою, особливо з огляду на конкуренцію з боку таких престижних команд, як Манчестер Юнайтед, ПСЖ та Баварія Мюнхен».

Читайте також: Лунін зацікавив ще один європейський гранд

Лунін і Мендеш проти Анчелотті: Ротація воротарів може спичинити конфлікт

Гравець Реал Бетіс жорстко відповів на коментарі

242
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

GGBET

5,0
12 000 грн

Favbet

4,9
10000 грн

Vbet

4,8
2500 грн

Slots City

5,0
200 000₴ + 500FS

GGBET

5,0
12 000 грн + 50 FS

PIN-UP

5,0
200 000 грн + 250 FS