Поділитись:

Відомі імена гравців, які покинуть Ліверпуль в кінці сезону

Неділя, 21 квітня 2024, 13:26
324
0
0
Відомі імена гравців, які покинуть Ліверпуль в кінці сезону

Джерело фото: https://x.com/LFC/status/1778499903162855707

Цього літа Ліверпуль готується до перехідного періоду: очікується, що три гравці першої команди покинуть Енфілд на правах вільних агентів. 

За інформацією Fichajes, у Джоеля Матіпа, Адріана і Тьяго Алькантари закінчуються контракти в кінці сезону, і клуб не планує пропонувати їм продовження. Це свідчить про потенційне оновлення команди за нового керівництва клубу.

Нещодавнє підвищення Майкла Едвардса на посаду генерального директора FSG з питань футболу знаменує нову еру для Ліверпуля, а Річард Х'юз, як очікується, очолить футбольні функції на Енфілді. Ці зміни, ймовірно, вплинуть на трансферні рішення, з акцентом на оновлення складу.

Хоча деякі гравці можуть бути продані, щоб вивільнити кошти для нових підписань, відхід Матіпа, Адріана та Алькантари є простішим у зв'язку із закінченням їхніх контрактів.

Забігаючи наперед, можна сказати, що Ліверпуль може зіткнутися з суттєвими пропозиціями щодо Мохамеда Салаха з Саудівської Аравії. Якщо такий продаж відбудеться, очікується, що клуб буде шукати гучну заміну. Посилення захисту є ще одним пріоритетом, і потенційний тренер Рубен Аморім, як повідомляється, зацікавлений у приїзді на Енфілд лівоногого гравця Спортінга Гонсало Інасіо.

Джерело: Fichajes

Читайте також: Бомбардирська гонка АПЛ: Мудрик, Миколенко, Зінченко і Забарний забили разом 8 голів

Мудрик не допоміг: Челсі програв Ман Сіті у півфіналі Кубка Англії (+ВІДЕО)

Жирона з голом Довбика розгромила Кадіс та гарантувала собі місце в єврокубках (+ВІДЕО)

 

324
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К