Поділитись:

Реал Мадрид - Барселона: прогноз Конкурента на матч Ла Ліги, 21 квітня 2024

Неділя, 21 квітня 2024, 09:03
350
0
0
Реал Мадрид - Барселона: прогноз Конкурента на матч Ла Ліги, 21 квітня 2024

Фото: Сайт Реал Мадрид

Ель Класіко: Реал Мадрид з Андрієм Луніним намагатиметься збільшити відрив, а Барса бореться за залишки чемпіонських амбіцій. А якщо ви хочете випробувати свою вдачу, то скористайтеся шаленим бонусом.

 

Реал Мадрид - Барселона

 

Неділя, 21 квітня, 22:00.

Різні результати в чвертьфіналах Ліги чемпіонів стануть лише однією з декорацій для останнього Ель Класіко сезону. Перемога Реала над вічними суперниками Барселоною фактично зведе нанівець їхні сподівання наздогнати "вершкових" у боротьбі за чемпіонський титул Ла Ліги.

Вболівальники на Сантьягу Бернабеу безумовно створять шалену атмосферу під час 257-го очного протистояння цих команд в офіційних турнірах, адже їхній улюблений клуб лідирує в чемпіонаті з відривом у вісім очок, а також нещодавно здолав Манчестер Сіті та вийшов до півфіналу Ліги чемпіонів.

Маючи серію з чотирьох перемог у Ла Лізі на своєму полі "насухо" із середньою результативністю 2,75 гола за гру, "Лос Бланкос" мають повне право відчувати себе впевнено, особливо після того, як виграли три з останніх чотирьох домашніх матчів чемпіонату проти Барселони (1 поразка). Вболівальників також повинна була підбадьорити заява Карло Анчелотті про те, що у складі "немає фізичних проблем" після виснажливого переможного пенальті над Манчестер Сіті в середу, 17 квітня.

У Барселони було на день більше часу на підготовку після вівторкової поразки 1:4 від Парі Сен-Жермен, яка розлютила головного тренера Хаві, який назвав суддівство "катастрофою". Тепер, будучи змушеними зосередитися виключно на захисті свого хиткого чемпіонського титулу, вони вирушають на Бернабеу з десятиматчевою безпрограшною серією в Ла Лізі (8 перемог, 2 нічиї), при цьому їхні ворота не були вражені вже в шести останніх лігових матчах (5 перемог, 1 нічия).

"Блауграна" добре знають загрозу, яку несе Реал, особливо після того, як їх розгромили з рахунком 4:1 у фіналі Суперкубка Іспанії в січні, а в трьох із чотирьох останніх зустрічей чемпіонату тут (Реал - 1 перемога, Барселона - 3 поразки) вони пропускали щонайменше двічі. Оскільки для Хаві це буде останнє дербі на посаді головного тренера, перемога дозволила б йому завершити тренерське протистояння з головними конкурентами Барселони з рівним рахунком (4 перемоги, 5 поразок).

На кого звернути увагу:

  • Після того, як Родріго з Реала забивав протягом перших 15 хвилин обох матчів проти Манчестер Сіті, він становив серйозну загрозу на старті. Він також забив останній гол у фіналі Суперкубка.
  • Надії Барселони на гарний початок матчу можуть покладатися на Жоау Фелікса, який відкривав рахунок до перерви в обох останніх виїзних матчах ліги.

Цікава статистика: У кожному з останніх семи очних протистоянь у Ла Лізі голи забивалися в обох таймах (Реал - 5 перемог, Барселона - 2 поразки).

Прогноз: Матч обіцяє бути запеклим та результативним. Реал виглядає фаворитом завдяки фактору свого поля та впевненій грі останнім часом. Проте не варто списати з рахунків Барселону, якій потрібен подвиг, щоб зберегти інтригу.

Букмекери вважають Реал беззаперечним фаворитом з коефіцієнтом 1.80.

Зірви джекпот ТУТ 

Ми вважаємо, що мадридці не програють:

Перемога Реал Мадрид  - 40%. 
Нічия - 33%. 
Перемога Барселони - 27%.

Читайте також: Реал Мадрид націлився на захисника Серії А вартістю 80 мільйонів євро

Гравець Барселони викрив шокуючі знущання в Інтернеті після поразки від ПСЖ

Хаві взяв на себе відповідальність після вильоту Барселони з Ліги чемпіонів

350
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS