Поділитись:

Гравець Барселони викрив шокуючі знущання в Інтернеті після поразки від ПСЖ

Субота, 20 квітня 2024, 12:40
231
0
0
Гравець Барселони викрив шокуючі знущання в Інтернеті після поразки від ПСЖ

Фото: Getty Images/Global Images Ukraine

Виліт Барселони з Ліги чемпіонів до Парі Сен-Жермен виявився важким випробуванням як для вболівальників, так і для гравців. Однак наслідки для деяких футболістів вийшли за рамки простого розчарування: захисник Жоау Канселу викрив огидні знущання в Інтернеті, спрямовані на його ще ненароджену дитину.

Після поразки від ПСЖ з рахунком 6:4, під час якої Канселу був визнаний винним у двох пропущених голах, португальський захисник прийшов на ESPN, щоб викрити жахливі знущання, яких він зазнав у соціальній мережі Instagram. 

«В Instagram з'явилися коментарі з побажаннями смерті моїй доньці, яка ще навіть не народилася. Вони не сказали б мені цього в обличчя, тому що у них були б проблеми, але в коментарях вони пишуть те, що хочуть. Вони ображають мою дружину, мою доньку, нашу ще ненароджену дитину», - сказав Канселу, як повідомляє Relevo.  

Канселу висловив своє розчарування з приводу зростаючої проблеми онлайн-насильства, спрямованого на футболістів. 

«Це жорстокий світ, і ви повинні знати, як з ним жити. Я знаю, як, але я просто більше не знаю, що сказати. Бажати смерті дитині - це дуже серйозно. Люди не думають про людину, яка стоїть за футболістом, якого вони бачать по телевізору. Ми теж люди. Ми всі однакові».

Наступний матч Барселона зіграє вже завтра, 21 квітня. Каталонці поїдуть до Мадрида, щоб зіграти з Реалом в Ель Класіко.

Джерело: Relevo

Читайте також: Капітан Реала Начо Фернандес вирішив не продовжувати свій контракт

Озіл розкритикував Барселону: Потрібно припинити скаржитися на арбітрів

Ключовий гравець Реала пропустив тренування напередодні Ель Класіко

231
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS