Поділитись:

Одноклубник Мудрика перенесе складну операцію

Субота, 20 квітня 2024, 14:50
253
0
0
Одноклубник Мудрика перенесе складну операцію

фото: https://www.instagram.com/p/C1xguDBtVg5/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Енцо Фернандесу може знадобитися операція на грижі в кінці сезону, причому тренер Маурісіо Почеттіно залишив це рішення на розсуд гравця.

Напередодні півфіналу Кубка Англії з Манчестер Сіті Почеттіно наполягав на тому, що Фернандес сам повинен вирішити, чи хоче він робити операцію. Він також підтвердив, що аргентинець готовий до протистояння на Вемблі, проте пропустив перемогу над Евертоном з рахунком 6:0.

Фернандес зазнав травми грижі на початку сезону, і, як кажуть, це вплинуло на його форму. 23-річний гравець є основою "синіх", але зізнається, що він ще не в найкращій формі з моменту свого рекордного трансферу в січні минулого року.

Говорячи про Фернандеса, Почеттіно сказав:

«Ми будемо робити те, що найкраще для нього. У нас (як у тренерського штабу) є досвід управління цією ситуацією.

 

Перш за все, найголовніше - це він як людина, а не як гравець. Річ у тому, як він себе почуває, чи комфортно йому в цій ситуації, чи ні. Ми всі підтримаємо його рішення (якщо він вважатиме, що йому потрібна операція). Ми не збираємося змушувати його щось робити. Ми тут для того, щоб допомогти та порадити йому, поділитися своєю оцінкою і досвідом».

Челсі сподівається, що Фернандес зможе продемонструвати свій безсумнівний талант, коли зіткнуться з силою команди Пепа Гвардіоли.

Читайте також: ПСЖ планує сенсаційну угоду, щоб підписати Осімхена

Ексгравець АПЛ жорстко розкритикував Михайла Мудрика

253
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS