Поділитись:

ПСЖ планує сенсаційну угоду, щоб підписати Осімхена

Субота, 20 квітня 2024, 14:11
284
0
0
ПСЖ планує сенсаційну угоду, щоб підписати Осімхена

Фото: https://x.com/sscnapoli/status/1777033604985655303

Боротьба за зіркового нападника Наполі Віктора Осімхена загострюється, а Парі Сен-Жермен стає серйозним претендентом на те, щоб обійти Челсі у літнє трансферне вікно.

Обидва клуби тісно пов'язані з 25-річним нігерійцем, який зарекомендував себе як один з найрезультативніших бомбардирів Серії А. Однак величезна ціна Наполі у 120 мільйонів євро стала перешкодою на шляху до угоди.

За інформацією італійського видання Il Mattino, яку передає Sport.fr, спортивний радник ПСЖ Луїс Кампос розробляє стратегічний підхід до придбання Осімхена. Його план передбачає пропозицію Наполі угоди "гравець плюс гроші", яка може включати одного або двох гравців в обмін на бажаного нападника.

Ця стратегія, схоже, добре сприйнята Наполі. Повідомляється, що чемпіони Італії зацікавлені в кількох гравцях, які зараз перебувають під крилом ПСЖ, включаючи Карлоса Солера, Марко Асенсіо, Лукаса Беральдо та Лі Кан-Іна. Включення цих гравців в угоду може значно зменшити фінансове навантаження на Наполі, що потенційно призведе до більш вигідного загального трансферу.

Тим часом гонитва Челсі за Осімхеном, схоже, просувається повільніше. Це відкриває можливість для ПСЖ потенційно випередити конкурентів з Прем'єр-ліги, запропонувавши більш привабливу та гнучку угоду, яка задовольнить як фінансові вимоги Наполі, так і їхнє бажання отримати конкретних гравців.

Джерело: Sport.fr

Читайте також: Зідан вважає Манчестер Юнайтед пріоритетнішим за мюнхенську Баварію

Ексзахисник ПСЖ отримав дискваліфікацію та штраф

Луїс Енріке: Тільки вболівальники вірили, що ми переможемо

284
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS