Поділитись:

Реал Мадрид націлився на захисника Серії А вартістю 80 мільйонів євро

Субота, 20 квітня 2024, 17:40
318
0
0
Реал Мадрид націлився на захисника Серії А вартістю 80 мільйонів євро

Фото: https://x.com/MrAncelotti/status/1740732599725928955

Сезон 2023/24 наближається до завершення, а трансферні чутки вже в самому розпалі. Мадридський Реал, завершуючи підготовку до довгоочікуваного приходу Кіліана Мбаппе, також прагне підсилити інші ланки своєї команди, приділяючи особливу увагу зміцненню оборони.

Згідно з повідомленням Tuttosport, на яке посилається Fichajes, мадридський Реал націлився на висококласного захисника міланського Інтера Алессандро Бастоні. 24-річний італієць став основною опорою в захисті Інтера, зігравши майже 200 матчів за клуб.

Технічна майстерність і швидкість Бастоні - якості, які привернули увагу мадридського Реала. Оскільки наприкінці сезону клуб покине ветеран центральної лінії Начо Фернандес, "вершкові" активно готуються до його відсутності. Цікаво, що сам міланський Інтер, як повідомляється, зацікавлений у придбанні послуг Фернандеса.

Фото: Instagram @alessandrobastoniФото: Instagram @alessandrobastoni

Тренер Карло Анчелотті напередодні нового сезону звернувся до керівництва Реала з проханням посилити оборону. Бастоні є однією з ключових цілей, хоча його придбання може бути непростим.

Міланський Інтер не бажає розлучатися з Бастоні і виставив за захисника величезну ціну - 80 мільйонів євро. Його контракт з "нерадзуррі" розрахований до 2028 року, а минулого літа Бастоні підписав його продовження. Така сильна контрактна позиція дозволяє Інтеру вести переговори з позиції сили і потенційно стримувати будь-яких потенційних претендентів цього літа.

У Реала, однак, не бракує варіантів. Його також пов'язують з переходом молодого французького захисника Лені Йоро з ЛОСК Лілль. Однак підписання контракту з молодим гравцем може виявитися дуже дорогим задоволенням.

Джерело: Fichajes

Читайте також: ПСЖ планує сенсаційну угоду, щоб підписати Осімхена

Гравець Барселони викрив шокуючі знущання в Інтернеті після поразки від ПСЖ

Клуб Маліновського випустив документальний фільм

318
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К