Поділитись:

Нападниця збірної Англії Келлі приголомшила фанів світлинами в бікіні (+ФОТО)

Вівторок, 16 квітня 2024, 17:55
684
0
0
Нападниця збірної Англії Келлі приголомшила фанів світлинами в бікіні (+ФОТО)

Фото: Іnstagram @chloekelly

Нападниця збірної Англії Хлоя Келлі підірвала соціальні мережі, опублікувавши серію приголомшливих фотографій у бікіні зі своєї нещодавньої відпустки в Марракеші, Марокко. 

Героїня Євро-2022, яка стала національною сенсацією завдяки своєму переможному голу та знаковому святкуванню, насолоджується заслуженим відпочинком перед поверненням на поле у фінальній частині сезону. 

Келлі опублікувала світлини в Instagram, демонструючи свою підтягнуту фігуру у смугастому бікіні та сонцезахисних окулярах. На фотографіях вона відпочиває біля басейну на тлі пустельного пейзажу.

Фото: Іnstagram @chloekellyФото: Іnstagram @chloekellyФото: Іnstagram @chloekellyФото: Іnstagram @chloekelly

Пост, підписаний "Дивовижний тиждень, що минув. Відпочила і готова повернутися", отримав безліч компліментів від 851 000 підписників. Шанувальники засипали розділ коментарів похвалами, називаючи її "розкішною", "чарівною" та "іконою". 

Хоча дехто жартівливо оголосив себе її "майбутньою дружиною", важливо пам'ятати, що Келлі вже заручена зі Скоттом Муром, який зробив їй пропозицію в романтичній атмосфері під північним сяйвом.

Фото: Іnstagram @chloekellyФото: Іnstagram @chloekellyФото: Іnstagram @chloekellyФото: Іnstagram @chloekellyФото: Іnstagram @chloekellyФото: Іnstagram @chloekelly

Читайте також: Дочка легенди Челсі похизувалася своїм тілом (+ВІДЕО)

Девід Бекхем замилував прихильників світлиною з донькою

Гаряча та скажена: колишня подруга Вербіча поділилась пікантними фото

Шикарна дружина захисника Карпат позує, ніби на картині (+ФОТО)

 

684
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS