Поділитись:

Дочка легенди Челсі похизувалася своїм тілом (+ВІДЕО)

Понеділок, 15 квітня 2024, 17:56
550
2
0
Дочка легенди Челсі похизувалася своїм тілом (+ВІДЕО)

Фото: Instagram @jade_leboeuf

Джейд Лебеф, донька футбольної легенди Челсі Франка Лебефа, сколихнула соціальні мережі своїм останнім дописом в Instagram. Модель та інфлюенсерка продемонструвала свою підтягнуту фігуру, залишивши шанувальників у захваті.

У відео Джейд сміливо продемонструвала обтягуючий чорний топ і штани, доповнені стильною шкіряною курткою. 243 000 підписників з цікавістю спостерігали за нею. Шанувальники заполонили коментарі з захопленням.

Це не перший раз, коли Джейд привертає увагу. Раніше вона ошелешила шанувальників, вийшовши без бюстгальтера на зухвалий показ. Її гламурні та пікантні знімки продовжують зачаровувати користувачів соціальних мереж.

Тим часом Франк Лебеф, легенда Челсі, зіграв 144 матчі у Прем'єр-лізі за клуб. Його видатна кар'єра також включала перемогу на Чемпіонаті світу та Євро у складі збірної Франції.

Фото: Instagram @jade_leboeufФото: Instagram @jade_leboeufФото: Instagram @jade_leboeufФото: Instagram @jade_leboeufФото: Instagram @jade_leboeufФото: Instagram @jade_leboeufФото: Instagram @jade_leboeufФото: Instagram @jade_leboeuf

Читайте також: Девід Бекхем замилував прихильників світлиною з донькою

Гаряча та скажена: колишня подруга Вербіча поділилась пікантними фото

Шикарна дружина захисника Карпат позує, ніби на картині (+ФОТО)

550
2
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS