Поділитись:

Мессі отримав першу престижну нагороду в MLS (+ВІДЕО)

Вівторок, 16 квітня 2024, 15:24
240
0
0
Мессі отримав першу престижну нагороду в MLS (+ВІДЕО)

Фото: Getty Images/Global Images Ukraine

Ліонель Мессі отримав свій перший в історії приз в MLS після чудового виступу у складі Інтер Маямі проти Спортінга із Канзас-Сіті. 

Аргентинський гравець зіграв головну роль у перемозі "чапель" з рахунком 3:2, яка відбулася за присутності рекордної кількості глядачів - понад 72 000 на стадіоні Ерроухед у Канзас-Сіті.

Мессі демонстрував свою магію протягом усього матчу. Він не лише вразив ворота своїм блискавичним ударом з-за меж штрафного майданчика, але й віддав гольову передачу Дієго Гомесу на 18-й хвилині. Після цього Луїс Суарес забив вирішальний гол, який забезпечив перемогу Інтер Маямі, повернувши команду на перше місце в турнірній таблиці Східної конференції.

На знак пошани до його зусиль Мессі заслужено отримав нагороду "Гравець 9-го туру MLS". Це не дивно, враховуючи, що він став першим гравцем в історії MLS, який записав на свій рахунок щонайменше п'ять голів і п'ять гольових передач у перших п'яти матчах сезону.

Завдяки вражаючому початку кар'єри Мессі в MLS він приєднався до престижного списку разом з легендою американської футбольної ліги Лендоном Донованом, легендою Арсенала Тьєррі Анрі та Раулем Діасом Арсе. Усі четверо гравців досягли успіху, записавши на свій рахунок щонайменше 10 гольових передач у перших п'яти матчах кампанії в MLS.

Наразі Мессі ділить з Крістіаном Аранго з Реал Солт-Лейк-Сіті першість за кількістю гольових передач у цьому сезоні, і буде прагнути продовжити свою чудову форму, коли Інтер Маямі зіграє вдома проти Нешвілла цієї суботи, 20 квітня. 

Читайте також: Анатолій Трубін зробив пропозицію своїй коханій (+ФОТО)

Арсенал має намір замінити Зінченка через погану гру

Наступного разу вони вилетять звідси, - Почеттіно про сутичку гравців Челсі (+ВІДЕО)

240
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS