Поділитись:

Відомо, чому знепритомнів захисник Роми під час матчу

Вівторок, 16 квітня 2024, 11:56
356
0
0
Відомо, чому знепритомнів захисник Роми під час матчу

Фото: Getty Images/Global Images Ukraine

Центральний захисник Роми Еван Ндіка був виписаний з лікарні після жахливого інциденту під час недільного матчу Серії А з Удінезе.

За рахунку 1:1 на 71-й хвилині Ндіка впав на полі під час атаки Роми. Медичний персонал поспішив надати допомогу гравцеві, який явно перебував у важкому стані, але був притомний. Ндіка винесли з поля на ношах і замінили на Кріса Смоллінга.

Після інциденту обидві команди вирішили припинити матч. На щастя, пізніше того ж вечора Рома надала позитивні новини, поділившись фотографією Ндіки в доброму гуморі в лікарні. 

У понеділок, 15 квітня, надійшла ще одна позитивна новина: Рома повідомила, що гравця виписали з лікарні. Тести показали, що причиною його втрати свідомості була травма грудної клітки і запалення легенів, або пневмоторакс. На щастя, жодних проблем із серцем не було виявлено.

Матч проти Удінезе буде відновлено з 72-ї хвилини, дата ще не визначена. Ндіка, підписаний минулого літа на правах вільного агента, став ключовим гравцем Роми, зігравши 27 матчів і нещодавно відсвяткувавши перемогу в Кубку африканських націй зі збірною Кот-д'Івуару.

Поки повернення Ндіки на поле залишається невизначеним, Рома зосередиться на майбутньому матчі-відповіді чвертьфіналу Ліги Європи проти Мілана, в якому вони мають перевагу за підсумками першого матчу 1:0. 

Джерело: Сайт ASRoma

Читайте також: Відомі нові деталі знепритомнення гравця Роми посеред матчу (+ФОТО)

Екснаставник Шахтаря може очолити Мілан

356
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS