Поділитись:

Мілан збирається покарати свого тренера, якщо команда не виграє Лігу Європи

Вівторок, 16 квітня 2024, 12:15
334
0
0
Мілан збирається покарати свого тренера, якщо команда не виграє Лігу Європи

Фото: GettyImages

Якщо гранд Серії А Мілан вилетить з Ліги Європи в четвер, доля Стефано Піолі, як тренера буде вирішена - керівництво італійця завершиться, повідомляє журналіст Лука Б'янчін.

Якщо Піолі хоче залишитися в клубі, його команда повинна пройти Рому та продовжити свою боротьбу за титул Ліги Європи. Піолі вже сказав своїм гравцям про це і додав, що вірить в них та їхню здатність перемогти.

Нагадаємо, що перший матч чвертьфіналу Ліги Європи між Ромою та Міланом завершившися з рахунком 1:0 на користь перших.

Якщо Піолі не зможе змінити ситуацію керівництво клубу розірве з ним контракт та розпочне процес пошуку нового тренера для команди.

Повідомляється, що Златан Ібрагімович, який нещодавно обійняв одну із керівних посад у клубі, матиме важливе слово щодо того, хто стане наступним коучем Мілана. Швед не з тих, хто погоджується на сезони без трофеїв, саме цього він хоче, щоб Піолі досяг успіху у цьому сезоні, або ж він буде змушений покинути італійський клуб.

Зазначимо, що у цьому сезоні Мілан не зміг виграти жодного трофея. Ліга Європи це останній турнір, в якому "россонері" мають шанс на успіх. У серії А вони посідають другу позицію, відстаючи від Інтера на 14 очок, що унеможливлює їхнє чемпіонство. 

Читайте також:

Відомо, чому знепритомнів захисник Роми під час матчу

Ліверпуль вирішив продати одного зі своїх основних гравців

Реал визначився зі стартовим складом на матч-відповідь проти Манчестер Сіті

334
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS