Поділитись:

Реал визначився зі стартовим складом на матч-відповідь проти Манчестер Сіті

Вівторок, 16 квітня 2024, 11:15
619
0
0
Реал визначився зі стартовим складом на матч-відповідь проти Манчестер Сіті

Фото: GettyImages

Наставник мадридського Реала Карло Анчелотті вже визначився зі стартовим складом, який вийде на поле проти Манчестер Сіті у матчі-відповіді чвертьфіналу Ліги чемпіонів УЄФА, повідомляє Madrid Universal.

Зазначається, що італієць повернеться до своєї звичної схеми 4-3-1-2, єдиною зміною буде включення у стартовий лист Начо, який замінить дискваліфікованого Чуамені. 

Ворота оборонятиме українець Андрій Лунін. Решту захисту складатимуть Ферланд Менді, Антоніо Рюдігер і Дані Карвахаль. У півзахисті, з іншого боку, будуть Тоні Кроос, Едуарду Камавінга і Федеріко Вальверде.

Джуд Беллінгем, Вінісіус Жуніор та Родріго займуть свої звичні позиції в нападі.

Реал Мадрид продовжує покладатися на своїх зіркових футболістів, щоб забезпечити вирішальну перемогу над Манчестер Сіті на стадіоні Етіхад у середу, 17 квітня.

Історично склалося так, що "лос-бланкос" останнім часом зазнали труднощів на цьому стадіоні, не зумівши здобути перемогу в останніх п'яти візитах. 

Їхній послужний список включає 2 нічиї та 3 поразки.Остання поразка сталася в півфіналі в попередньому сезоні, де вони зазнали гучної поразки у матчі-відповіді 4-0 після нічиєї 1-1 у першому матчі.

Читайте також:

Незабитий пенальті приніс Валенсії Яремчука перемогу над Осасуною (+ВІДЕО)

Хаві закликав фанів Барселони не стримувати свою ненависть до Дембеле

Офіційно: Легендарний іспанський нападник цього літа завершить футбольну кар'єру

619
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS