Поділитись:

Незабитий пенальті приніс Валенсії Яремчука перемогу над Осасуною (+ВІДЕО)

Вівторок, 16 квітня 2024, 08:50
538
0
0
Незабитий пенальті приніс Валенсії Яремчука перемогу над Осасуною (+ВІДЕО)

Фото: Getty Images/Global Images Ukraine

Незабитий пенальті Анте Будіміра у компенсований час дозволив Валенсії скоротити відстань до Реала Сосьєдада в боротьбі за єврокубки до трьох очок, а також фактично позбавив Осасуну шансів на повторну участь у європейських турнірах. Єдиний гол зустрічі на стадіоні Ель Садар забив Андре Алмейда на 18-й хвилині.

Валенсія могла повести в рахунку вже на початку гри, коли воротар Осасуни Серхіо Еррера помилився за межами штрафного майданчика. Однак Уго Дуро не реалізував вихід сам на сам з воротарем. Згодом свою чергу марнувати момент мав і Будімір, який не зміг замкнути головою передачу з близької відстані.

Загалом господарі поля більше володіли м'ячем у другому таймі, але їм не вистачало гостроти. Лише наприкінці матчу Будімір отримав шанс зрівняти рахунок з пенальті, але його удар парирував воротар гостей. Таким чином, Валенсія здобула важливу перемогу, яка наблизила їх до єврокубків.

Український форвард Роман Яремчук не грав через травму. У цьому сезоні він зіграв за Валенсію у 25 матчах у всіх турнірах та забив 4 голи.

Ла Ліга. 31 тур 

Осасуна - Валенсія — 0:1
Гол
: Алмейда, 18

Осасуна: Еррера - Аресо, Давід Гарсія, Еррандо, Крус (Мохіка, 58) - Рубен Гарсія (Рауль Гарсія, 76), Монкайола (Ібаньєс, 76), Муньйос, Мой Гомес - Будімір, Арнаїс (Пенья, 76)

Валенсія: Мамардашвілі - Фульк'є, Москера, Озкачар, Васкес - Фран Перес (Пітер Федеріко, 79), Пепелу, Герра (Коррея, 88), Дієго Лопес (Амалла, 88) - Алмейда (Гільямон, 75) - Дуро (Альберто Марі, 76)

Попередження: Дуро, 56, Мамардашвілі, 85

 

Читайте також: Челсі розгромив Евертон Миколенка завдяки феєричній грі Палмера (+ВІДЕО)

Валенсія Яремчука на виїзді здолала Осасуну

538
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS