Поділитись:

Почеттіно прокоментував гру конкурента Мудрика в Челсі

Понеділок, 15 квітня 2024, 15:54
235
0
0
Почеттіно прокоментував гру конкурента Мудрика в Челсі

Фото: Getty Images/Global Images Ukraine

Тренер Челсі Маурісіо Почеттіно відкинув припущення, що він боїться грати з Рахімом Стерлінгом через негативне ставлення вболівальників. Стерлінг, гравець збірної Англії, опинився на лаві запасних в останніх матчах Прем'єр-ліги, що викликало питання про його форму та кадрові рішення Почеттіно.

Розчарування частини фанатів Челсі проявилося у насмішках на адресу Стерлінга під час матчів. Однак Почеттіно наполягає на тому, що ці реакції не впливають на вибір гравців команди. 

«Це тому, що ми оцінюємо всі показники гравця. Ми повинні бути справедливими, і ми дали шанс зіграти Ноні Мадуке. Ми також скоригували позицію Коула Палмера, щоб знайти кращий баланс. Нам потрібен хтось зліва, і ці рішення базуються на формі гравця, а не на тиску вболівальників. Команда не страждає від такого підходу. Це рішення ґрунтується виключно на результатах», - пояснив Почеттіно.  

Доступність Стерлінга на майбутній матч Челсі проти Евертона також під питанням. Він був відсутній на тренуваннях через біль у спині та хворобу. 

«Він повідомив лікаря за допомогою текстового повідомлення, що у нього була блювота. Він не тренувався після матчу з Шеффілдом також через проблеми зі спиною. Ми повинні оцінити ситуацію; це вірус, і ми повинні побачити, як він одужає», - розповів Почеттіно.

З моменту переходу до Челсі з Манчестер Сіті влітку 2022 року Стерлінг забив 17 голів у 76 матчах - показник, через який він зіткнувся з жорсткою конкуренцією за місце в старті. Нещодавні трансферні чутки навіть пов'язували його з потенційним переходом до команди Кріштіану Роналду в саудівській професійній лізі.

Джерело: GOAL

Читайте також: Низка топклубів розпочала полювання на перспективного захисника Прем'єр-ліги

Арсенал повинен позбутися Зінченка після поразки від Астон Вілли

Відомі нові деталі знепритомнення гравця Роми посеред матчу (+ФОТО)

235
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS