Поділитись:

Захисник Ліверпуля: Ми будемо боротися до кінця

Понеділок, 15 квітня 2024, 12:20
276
0
0
Захисник Ліверпуля: Ми будемо боротися до кінця

Фото: GettyImages

Захисник Ліверпуля Ендрю Робертсон заявив, що його команда не здасться, і тепер повинна бути бездоганною, щоб залишитися в боротьбі за титул Прем'єр-ліги.

Ліверпуль не може дозволити собі більше помилок, якщо вони хочуть зберегти свої надії на перемогу у чемпіонаті, сказав захисник Робертсон після недільної домашньої поразки від Крістал Пелес з рахунком 1:0.

25-річний півзахисник Еберечі Езе забив єдиний гол у грі на 14-й хвилині, відкинувши тим самим команду Юргена Клоппа на 3 позицію у турнірній таблиці. Зараз "червоні" мають таку ж кількість очок (71) як і Арсенал, який теж програв свій останній матч проти Астон Вілли. У боротьбі за чемпіонство лідирує Манчестер Сіті, маючи перевагу у 2 очка над своїми переслідувачами.

"З цього моменту ми маємо бути ідеальними. Ми більше не можемо втрачати очки, і давайте подивимося, що зроблять інші дві команди (Манчестер Сіті та Арсенал). Ми повинні залишатися позитивними. Ми не припинимо боротися", - сказав Робертсон.

Зазначимо, що у четвер Ліверпуль зустрінеться з Аталантою у матчі-відповіді чвертьфіналу Ліги Європи, а потім повернеться додому, щоб підготуватися до недільної гри проти Фулхема.

Джерело: Independent

Читайте також:

Барселона просить допомоги у фанатів після нещодавньої заяви ПСЖ

Син Ліонеля Мессі забив п'ять голів в одному матчі (+ВІДЕО)

Пушич: Це не захист гри, це її руйнування

276
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К