Поділитись:

Син Ліонеля Мессі забив п'ять голів в одному матчі (+ВІДЕО)

Понеділок, 15 квітня 2024, 11:55
609
0
0
Син Ліонеля Мессі забив п'ять голів в одному матчі (+ВІДЕО)

Фото: Getty Images/Global Images Ukraine

Наслідуючи батька, син Ліонеля Мессі Матео підкорив інтернет, забивши приголомшливі п'ять голів в одній грі за юнацьку команду Інтер Маямі віком до 9 років.

Відео, що ширяться в Інтернеті, демонструють, як юний Мессі розриває суперників у Сполучених Штатах. Він не лише продемонстрував свою майстерність влучним ударом зі штрафного, але й забив ще чотири м'ячі, показавши чудову гру для своєї команди. 

Це не перший випадок, коли один із синів Мессі привертає увагу інтернету своїми футбольними талантами. Раніше цього місяця 11-річний Тьяго здивував глядачів своєю майстерністю, забивши фантастичний гол, який допоміг його команді U12 здобути перемогу у фіналі Міжнародного Великоднього Кубка.

Спостереження за грою свого сина на юнацькому полі, безсумнівно, надихне Ліонеля Мессі продовжити свою блискучу бомбардирську форму, коли основна команда Інтер Маямі поновить виступи у чемпіонаті. Забивши свій п'ятий гол у ворота Спортінга з Канзас-Сіті в цьому сезоні, аргентинський майстер буде прагнути привести свою команду до перемоги в матчі проти Нешвілла наступного тижня. 

Читайте також: Мудрик похвалився новим позашляховиком за 110 тисяч доларів

Дружина Бруно Гімараєса натякнула на майбутнє зіркового гравця Ньюкасла (+ФОТО)

Відомі нові деталі знепритомнення гравця Роми посеред матчу (+ФОТО)

609
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS