Поділитись:

Барселона просить допомоги у фанатів після нещодавньої заяви ПСЖ

Понеділок, 15 квітня 2024, 11:45
649
0
0
Барселона просить допомоги у фанатів після нещодавньої заяви ПСЖ

Фото: GettyImages

ПСЖ вважає, що Барселона не матиме домашньої переваги у другому матчі чвертьфіналу Ліги чемпіонів. Чинний тренер "блауграни" Хаві Ернандес попросив допомоги у фанатів, повідомляє SPORТ (з посиланням на Barca Universal)

У Парижі кажуть, що через те, що гра відбудеться на Монжуїку, а не на легендарному Спотіфай Камп Ноу, Барселона не отримає великої вигоди від атмосфери стадіону та підтримки вболівальників.

Це правда, що Монжуїк не в змозі відтворити ауру рідного стадіону "каталонців", оскільки місця для вболівальників розташовані трохи далі від поля, плюс місткість набагато менша.

Після суботнього тріумфу над Кадісом, Хаві попросив уболівальників заповнити Монжуїк під час майбутньої зустрічі з ПСЖ і створити відповідну атмосферу, аби команда відчувала підтримку.

"У матчі з ПСЖ нічого не вирішено. Я прошу вболівальників: вирушайте на Монжуїк, заповніть стадіон, підтримайте нас і насолоджуйтесь матчем", –  закликав він.

Матч обіцяє бути дуже напруженим. Попри те, що господарі стартують з невеликою перевагою, очікується, що підопічні Луїса Енріке не збираються так легко віддавати Барселоні путівку до півфіналу Ліги чемпіонів. 

Нагадаємо, що матч-відповідь між Барселоною і ПСЖ у чвертьфіналі Ліги чемпіонів відбудеться у вівторок, 16 квітня, о 22:00 за київським часом. 

Читайте також:

Відомі нові деталі знепритомнення гравця Роми посеред матчу (+ФОТО)

Барселона назвала ім'я наступника Хаві Ернандеса

649
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS