Поділитись:

Вишняк: Беру повну відповідальність за результати Колоса на себе

Понеділок, 15 квітня 2024, 10:38
243
0
0
Вишняк: Беру повну відповідальність за результати Колоса на себе

фото ФК Колос

Головний тренер Колоса Ярослав Вишняк в етері UPL.TV прокоментував поразку від Полісся (0-1) у матчі 24 туру УПЛ.

– Враження від гри позитивні. Від того, що створили моменти - я думаю достатньо, щоб не програти, як мінімум. Але звичайно, результат і пропущений м'яч - це повний негатив. Я вважаю, що команда сьогодні зробила все, що могла, за що я їй дуже вдячний.

Знову ж таки якщо по грі, то вона давалася. У принципі, ми її не повинні були, на мій погляд, програвати. Але ми її програли, за що беру повну відповідальність на себе, тому що затягується ця смуга.

Начебто, я не бачу у хлопців байдужості або те, що вони опускають руки, але багато таких болючих поразок, які дуже складно переживати. На останніх хвилинах пропущені ці м'ячі - звичайно, вони б'ють по психології. Аналізувати це, розбиратися теж непросто. Таке буває, напевно, у футболі. Треба це переживати. Побачимо, що буде далі.

– Однак, на вашу думку, чи все ж таки справедливий сьогодні результат?

– На мій погляд, ні.

 Наскільки ви задоволені діями вашої команди в атаці та в обороні?

– Знову ж таки складно оперативно все це оцінити об'єктивно. Але, на мою думку, в атаці ми створили достатньо моментів, щоб не програти гру, ще раз кажу. Але ми свій гол пропустили, як можна бути задоволеним, коли ти програв?

 Якщо Верес переможе, то від зони перехідних матчів Колос відділятиме 3 очки. Як вважаєте, питання вильоту актуальне зараз для Колоса?

– Я сподіваюся, що ми будемо набирати очки. Але, звичайно, велика щільність у турнірній таблиці, і все може бути. На жаль, ми опинилися в такій ситуації непростій. Але потрібно боротися, іншого шляху немає. Є виклики - штучно створені в цьому випадку. Це призвело до такого результату. Є різні причини, але в будь-якому разі не можна опускати руки.

 Ситуацію з пропущеним голом як прокоментуєте? Адже там Бондаренко був за межами поля, навіть вів суперечку з рефері.

– Я бачив просто з тренерської лави це все. Можливо, я помилявся, але мені теж здалося, що Бондаренка можна було запустити в гру. Тому що м'яч уже ввели, уже пішов розіграш. Зараз я бачу повтор: нам забили гол, і це не через одну чи дві секунди. Тобто минуло достатньо часу, щоб його можна було запустити в гру.

 За моєю інформацією, керівництво дало 2 матчі на виправлення ситуації. Чи правда це?

– Давайте ці розмови залишаться між нами. Єдине, що я беру повну відповідальність за те, що відбувається, за той результат, який є. Ще раз кажу: на мені відповідальність. Тому я прекрасно це розумію.

Зазначимо, що Колос не перемагає в УПЛ 6 матчів поспіль та опустився на 11 місце в турнірній таблиці, випереджаючи зону перехідних матчів на 6 очок.

Читайте також:

Вінгер Колоса: Атмосфера в роздягальні напружена

Полісся завдяки курйозному голу Танковського перемогло Колос

ЛНЗ - Верес: прогноз Конкурента на матч УПЛ, 15 квітня 2024

243
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS