Поділитись:

ЛНЗ - Верес: прогноз Конкурента на матч УПЛ, 15 квітня 2024

Автор: Іван Чирко |
Понеділок, 15 квітня 2024, 07:58
202
0
0
ЛНЗ - Верес: прогноз Конкурента на матч УПЛ, 15 квітня 2024

Фото НК Верес

ЛНЗ та Верес не визначили сильнішого у першому колі (0-0) і це попри те, що черкащани майже весь другий тайм грали у меншості. Проте з тих пір в обох команд відбулось багато змін і сьогодні має бути зовсім інша гра, яка стартує о 15:30 за київським часом.

Якщо ви хочете додати емоцій перегляду цього матчу, то можете скористатись бонусами від нашого партнера.

ЛНЗ 

Команда Дулуба в попередньому турі відібрала очки в Динамо (1-1), але продовжила серія без перемог до 5 матчів. Проте нічия з киянами для абсолютно новачка УПЛ має бути чудовим стимулом для нових звитяг. Тим більше, що "фіолетові" в разі сьогоднішньої перемоги можуть вирішити питання збереження прописки в еліті українського футболу. Тоді їх відрив від зони перехідних матчів складатиме 10 очок за 6 турів до завершення сезону, що майже гарантує спокійне завершення чемпіонату.

Щоправда, цей результат ЛНЗ доведеться здобувати без свого капітана, оскільки Бойко перебрав жовтих карток.

Верес

Команда Шандрука в попередньому турі розгромила Оболонь (3-0) та обійшла її в турнірній таблиці. Проте рівняни досі перебувають у зоні перехідних матчів, відстаючи на 5 балів від Олександрії, яка розташовувалась на 12 сходинці турнірки. Але час відіграти це відставання у "червоно-чорних" ще є та й перехідних матчів вони не бояться, про що самі відверто говорять. Враховуючи досвід попередньому сезону, коли Верес саме в плей-оф зберіг прописку в УПЛ, розбивши Металург у Рівному з рахунком 6-1 після мінімальної поразки на виїзді, це не виглядає дивно.

Щодо кадрових втрат, то Вересу, як і ЛНЗ, доведеться грати без основного півзахисника, оскільки Кучеров має перебір жовтих карток. Окрім того, сьогодні не зіграє Паст, який отримав серйозну травму в попередньому турі і вибув до кінця сезону. 

Зірви джекпот тут 

Букмекери бачать фаворитом цієї гри ЛНЗ - коефіцієнт 2.15

Ми думаємо, що ЛНЗ не програє:

Перемога ЛНЗ - 37%

Нічия - 33%

Перемога Вереса - 30%

Читайте також:

Зоря перемогла Чорноморець та піднялась в топ-10 турнірної таблиці УПЛ

Полісся завдяки курйозному голу Танковського перемогло Колос

Судаков: Зрозумів, що не можу продовжувати гру

202
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS