Поділитись:

Шахтар у меншості переміг Ворсклу та продовжує йти без втрат у весняній частині УПЛ

Неділя, 14 квітня 2024, 14:57
443
0
0
Шахтар у меншості переміг Ворсклу та продовжує йти без втрат у весняній частині УПЛ

фото upl.ua

У неділю, 14 квітня, Ворскла у Полтаві приймала Шахтар та зазнала мінімальної поразки, граючи 30 хвилин у більшості.

Перший тайм матчу проходив за переваги у володінні м'ячем Шахтаря, але особливої гостроти позиційні атаки "гірників" не несли. Ворскла ж намагалась відповідати й мала кілька потенційно небезпечних атак та зароблених стандартів. Але, після штрафного у виконанні полтавців свій гол забив Шахтар. Донеччани відбились від подачі суперника, Судаков виграв боротьбу у М'якушка за підбирання та передачею на Кевіна розпочав атаку. Бразилець протягнув м'яч флангом та виконав простріл, який замкнув Зубков, але Ісенко цей удар відбив. Після чого двоє захисників Ворскли не влучили по м'ячу внаслідок чого той опинився в Сікана, чим і скористався нападник гостей, забивши єдиний гол у першому таймі.

Другий тайм розвивався за схожим сценарієм, аж допоки на 57 хвилині Зубков в намаганні зіграти на добиванні вдарив Ісенка ногою по голові, за що й отримав червону картку. Після цього команди помінялись ролями. Тепер вже Ворскла багато атакувала позиційно, а Шахтар очікував на можливості для контратак. Проте обом командам так і не вдалося створити гольові моменти для того, щоб змінити рахунок на табло.

УПЛ, 24 тур

Ворскла 0-1 Шахтар

Голи: Сікан, 22'

Вилучення: – Зубков, 57'

Стартові склади: 

Ворскла: Ісенко – Якубу (Ковталюк, 68'), Хрипчук, Пердута, Крупський – Сіссоко, Павлюк – Мякушко (Нестеренко, 53'), Челядін (Амількар, 82'), Кане – Степанюк.

Шахтар: Різник – Азаров, Матвієнко, Бондар, Конопля – Криськів – Кевін (Марлон, 62'), Судаков (Степаненко, 88'), Бондаренко (Назарина, 74'), Зубков – Сікан (Траоре, 74').

Зазначимо, що після цього матчу Шахтар залишається лідером УПЛ з відривом у 4 очки від Динамо, а Ворскла сьома, але може опуститись на восьме місце, якщо Чорноморець переможе Зорю. 

Читайте також:

Динамо встановило рекорд УПЛ, перевершивши досягнення Шахтаря

Олександрія в матчі з двома тривогами та вилученням програла Динамо

Рух та Кривбас не виявили сильнішого у центральному матчі 24 туру УПЛ

443
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS