Поділитись:

Гаррі Магвайр нарешті дочекався позитивних коментарів

Неділя, 14 квітня 2024, 16:44
216
0
0
Гаррі Магвайр нарешті дочекався позитивних коментарів

фото: Getty Images

Манчестер Юнайтед знову втратив очки, проте Ерік тен Хаг похвалив Гаррі Магвайра за те, що він дограв матч, попри травму, отриману в першому таймі.

Поїздка "червоних дияволів" на стадіон Віталіті не принесла результатів, оскільки вони повернулися з єдиним очком після того, як двічі поступалися в рахунку по ходу матчу. Після поєдинку тренер повідомив, що Магвайр отримав травму в першому таймі, але вирішив грати через больовий бар'єр на тлі серйозної травматичної кризи в захисті МЮ.

Розмовляючи після матчу з представниками ЗМІ, Тен Хаг сказав [через ManUtd.com]:

«З одного боку, у Гаррі Магвайра були проблеми в першому таймі, але для нас він їх подолав.

 

Під час гри він відновився, і ви бачили, що в другому таймі він був на полі, і тоді він міг проявити свої лідерські якості, свої захисні якості та вміння працювати з м'ячем.

 

Ми потребували цього, ми втрачали м'ячі там, де не повинні були їх втрачати. Наприклад, перший гол, установка була хорошою, але в цій зоні ви ніколи не повинні втрачати м'яч».

Нічия 2:2 проти Борнмута стала ще однією катастрофічною демонстрацією захисних дій Манчестер Юнайтед, який отримав загалом 20 ударів по воротах Андре Онани. За даними Squawka, у дев'яти з останніх 10 матчів Прем'єр-ліги Манчестер Юнайтед отримав 20 і більше ударів в отвір воріт, а загалом у цьому сезоні - 565 ударів.

Частково вину за це можна покласти на той факт, що Тен Хаг не мав стабільної задньої лінії протягом останніх кількох місяців через травми захисників. Наразі Рафаель Варан, Лісандро Мартінес, Тайрелл Маласія, Люк Шоу, Віктор Ліндельоф та Джонні Еванс недоступні.

Коментарі Тен Хага про очевидну травму Магвайра могли б викликати певну напругу у вболівальників МЮ, однак голландець також повідомив, що Гаррі відновився після удару в другому таймі та, ймовірно, буде готовий до півфінального матчу Кубка Англії проти Ковентрі Сіті 21 квітня.

Читайте також: Владислав Ванат винен у вилученні Назара Волошина в матчі з Олександрією

Були помічені чергові расистські образи на адресу гравця Реала (+ФОТО)

216
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS