Поділитись:

Магія Мессі принесла Інтер Маямі перемогу над Спортінгом Канзас-Сіті (+ВІДЕО)

Неділя, 14 квітня 2024, 09:26
301
0
0
Магія Мессі принесла Інтер Маямі перемогу над Спортінгом Канзас-Сіті (+ВІДЕО)

Фото: Getty Images/Global Images Ukraine

Ліонель Мессі знову продемонстрував сенсаційний виступ за Інтер Маямі, забивши дивовижний гол і віддавши ще одну гольову передачу в рамках з перемоги над Спортінгом Канзас-Сіті з рахунком 3:2.

Матч розпочався для Інтер Маямі невдало, оскільки вони пропустили гол протягом шести хвилин від Еріка Томмі. Однак команда швидко відреагувала, а Мессі організував камбек. На 18-й хвилині він віддав чудовий пас, який знайшов у штрафному майданчику молодого Дієго Гомеса, який холоднокровно зрівняв рахунок. 

У другому таймі Мессі вийшов на перший план. На 51-й хвилині він вивів Інтер Маямі вперед приголомшливим ударом з-за меж штрафного майданчика, залишивши оборону Канзас-Сіті безпорадною. Цей гол став для Мессі п'ятим у сезоні MLS. А Луїс Суарес став автором переможного голу Інтер Маямі на 71-й хвилині.

Атмосфера на стадіоні Ерроухед підігрівалася рекордною кількістю вболівальників - понад 70 000, багато з яких приїхали спеціально, щоб побачити магію Мессі. Хоча результат розчарував домашніх уболівальників, для шанувальників красивої гри цей вечір запам'ятається надовго.

Ця перемога не лише перервала п'ятиматчеву серію поразок Інтер Маямі, але й вивела команду на перше місце в турнірній таблиці Східної конференції.  Наступної суботи, 20 квітня, вони повертаються до гри проти суперників по Східній конференції - Нешвілла. 

Спортінг Канзас-Сіті – Інтер Маямі – 2:3

Голи: Томмі, 6, 58 – Гомес, 18, Мессі, 51, Луїс Суарес, 71.

Читайте також: 

Сухий матч для Луніна: Реал Мадрид здобув мінімальну перемогу над Мальоркою (+ВІДЕО)

Манчестер Юнайтед врятував нічию в матчі з Борнмутом Забарного (+ВІДЕО)

301
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS