Поділитись:

Олександрія - Динамо: прогноз Конкурента на матч УПЛ, 13 квітня 2024

Автор: Іван Чирко |
Субота, 13 квітня 2024, 09:57
495
0
0
Олександрія - Динамо: прогноз Конкурента на матч УПЛ, 13 квітня 2024

фото ФК Динамо Київ

Олександрія та Динамо вдало розпочали весняну частину УПЛ, але потім почали втрачати очки. Зокрема, в попередньому турі кияни зіграли внічию з ЛНЗ (1-1), а "містяни" програли Чорноморця (2-3).

Якщо ви хочете додати емоцій перегляду цього матчу, то можете скористатись бонусами від нашого партнера.

Олександрія

Олександрійці у двох останніх турах пропустили 5 голів, програвши Чорноморця (2-3) та зігравши внічию з Минаєм (2-2). А до цього 4 матчі не пропускали та відповідно не програвали, якщо не враховувати технічну поразку від Шахтаря. Саме за рахунок вдало старту у весняній частині Олександрія відірвалась на 5 очок від зони перехідних матчів. Тому може почувати себе більш менш спокійно, але якщо продовжить програвати, то спокій може завершитись.

Також варто зазначити, що тренерському штабу Олександрії сьогодні доведеться шукати можливості замінити Кампоса, який на старті другої частини сезону був основним гравцем команди, але отримав червону картку в грі з Чорноморцем.

Динамо

Кияни навесні втрачають очки та де від них цього абсолютно не очікують, а саме в іграх з Вересом (1-1) та ЛНЗ (1-1), які перебувають в другій частині турнірної таблиці. Це, зокрема, впливає на турнірну таблицю, де кияни вже відстають на 4 бали від Шахтаря. Чемпіонські амбіції таким темпом можуть залишитись в минулому і Динамо доведеться боротись з Кривбасом, який відстає від них за втраченими очками на 4 бали, за друге місце. 

Щодо кадрового потенціалу, то тут в Динамо все гаразд, оскільки дискваліфікованих у киян немає і травмовані поступово набирають кондиції.

Також нагадаємо, що в першому колі Динамо перемогло Олександрію з рахунком 4-2 і загалом кияни перемагають олександрійців вже 6 матчів поспіль.

Зірви джекпот тут

Букмекери бачать фаворитом цього матчу Динамо - коефіцієнт 1.45

Ми ж вважаємо, що Динамо не програє:

Перемога Олександрії - 30%

Нічия - 33%

Перемога Динамо - 37%

Читайте також:

Оболонь - Минай: прогноз Конкурента на матч УПЛ, 13 квітня 2024

Калитвинцев: Блохін міг сказати "А я б забив"

Ванат: Прагнення стати найкращим бомбардиром УПЛ теж є

495
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS