Поділитись:

Сергій Ребров відвідав семінар для тренерів та представників команд-учасниць фінальної частини Євро-2024

Субота, 13 квітня 2024, 09:38
293
0
0
Сергій Ребров відвідав семінар для тренерів та представників команд-учасниць фінальної частини Євро-2024

фото Getty Images

Тренери та персонал 24 команд-учасниць фінальної частини Євро-2024 зібрались на семінар у Дюссельдорфі, щоб обговорити ключові робочі деталі напередодні турніру.

Протягом двох днів презентацій, семінарів та дискусій представник національних асоціацій дізналися про заходи та проблеми, пов’язані з організацією матчів, командними готелями та тренувальними приміщеннями, суддівством, безпекою, дисциплінарними, медичними та антидопінговими питаннями. Також представники УЄФА розповіли про ініціативи сталого розвитку та маркетингові, медіа та трансляційні операції під час турніру.

Керівник суддівського комітету УЄФА Роберто Розетті та член арбітражного комітету Бьорн Куіперс зустрілися з тренерами та технічним персоналом, щоб обговорити суддівство на турнірі, пояснивши, що особливу увагу буде приділено поведінці гравців, повазі та чесній грі. Також Розетті, говорячи про роботу VAR, наголосив, що система буде працювати з "мінімумом втручання для максимальної користі".

Окрім того, під час сесії представники УЄФА також скористались нагодою, щоб обговорити з тренерами розміри заявки команд на майбутній турнір. УЄФА взяв до уваги різні думки та погляди тренерів. Остаточне рішення буде прийнято в найближчі тижні.

Джерело: UEFA

Читайте також:

Захисник збірної України зверхньо прокоментував вихід на Євро

Капітан європейської збірної зробив шокуючу заяву про війну в Україні

Калитвинцев: Блохін міг сказати "А я б забив"

293
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS