Поділитись:

Калитвинцев: Блохін міг сказати "А я б забив"

П'ятниця, 12 квітня 2024, 17:29
409
0
0
Калитвинцев: Блохін міг сказати "А я б забив"

фото ФК Динамо Київ

Вінгер Олександрії Владислав  Калитвинцев пригадав часи свого перебування в Динамо та поділився враженнями від роботи з різними тренерами.

– Про Газзаєва розповідали, що він давав дуже дивні, іноді навіть безглузді вправи, робив великий акцент на фізичну підготовку. Що тобі запам’яталося у роботі з ним?

– Це правда, навантаження там були дуже великі. Мені 17 років виповнилося, коли я поїхав на збори. Пам’ятаю, що навіть лікарі підходили до Газзаєва та казали, що треба збавити оберти. Газзаєв відповідав: "Ні. Повністю нехай виконує". Я так розумію, що він мене перевіряв на наявність характеру: витримаю чи не витримаю. У підсумку витримав. Можна сказати, що він заклав фундамент мого фізичного стану.

– Ти встиг провести по одній грі за Динамо під керівництвом Юрія Сьоміна та Олега Блохіна. Чим Сьомін відрізнявся від Газзаєва та що запам’ятав від легендарного у всіх сенсах Олега Володимировича?

– Сьомін молодь дуже любив, підпускав її. Але це припало на той період, коли в мене травми були, тому тільки одну гру провів. Блохін? Що сказати…Він мені говорив: "Треба тобі відновитися, за дубль декілька матчів зіграти". І ось у дублі я весь час і провів по суті…

– Які враження були від роботи з Блохіним?

– Про навантаження нічого не можу сказати, бо на збори за нього я, здається, не їздив. Але так, пам’ятаю "камон плей" і ось всі ці моменти типу: "А я б забив". Ну, певно, може собі дозволити такі вислови володар "Золотого м’яча", легендарний футболіст.

Зазначимо, що Владислав є вихованцем Динамо, за основу якого зіграв 26 матчів, у яких забив 3 голи та віддав 2 асисти.

Джерело: УФ

Читайте також:

Капітан європейської збірної зробив шокуючу заяву про війну в Україні

Ванат: Прагнення стати найкращим бомбардиром УПЛ теж є

Хацкевич: Цей момент показав, хто є хто

409
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS