Поділитись:

АПЛ: прогнози Кріса Саттона на матчі 13 квітня 2024

Субота, 13 квітня 2024, 10:44
233
0
0
АПЛ: прогнози Кріса Саттона на матчі 13 квітня 2024

Фото: GettyImages

АПЛ, 33 тур – Брентфорд з Єгором Ярмолюком вдома зіграє з Шеффілдом Юнайтед, Бернлі прийматиме Брайтон, Манчестер Сіті зустрінеться з Лутоном, а Ноттінгем Форест битиметься проти Вулвергемптона. Поєдинки відбудуться в суботу, 13 квітня, старт всіх матчів о 17:00 за київським часом. Напередодні цих зустрічей футбольний експерт BBC Sport Кріс Саттон поділився своїми прогнозами на результати матчів. 

 

Брентфорд - Шеффілд Юнайтед

 

Шеффілд Юнайтед бореться і продовжує набирати очки. Однак я б ніколи не очікував, що команда Кріса Вайлдера просто здасться, навіть якщо у неї залишилося мало надії на те, щоб залишитися на вершині.

Очко, здобуте в Челсі минулих вихідних, стало третьою нічиєю "блейдс" в чотирьох матчах. Але їхнє становище в нижній частині таблиці означає, що їм дійсно потрібно перемагати, щоб мати шанси на виживання.

Якщо поглянути на останні результати, то Брентфорд, який зіграв внічию три останні матчі, знаходиться в схожій формі. Різниця з "бджолами" полягає в тому, що вони знаходяться над зоною вильоту і, схоже, по одній грі за раз наближаються до безпеки.

Підопічні Томаса Франка ще не поза небезпекою, але перемога тут була б дуже важливою. В останній третині вони повинні мати більше якості, ніж Шеффілд Юнайтед, і я думаю, що це матиме вирішальне значення.

Зірви джекпот ТУТ 

Прогноз Саттона: 2:0

 

Бернлі - Брайтон

 

Дивлячись на таблицю, Бернлі, ймовірно, знадобиться чотири перемоги в останніх шести матчах, щоб мати хоч якісь шанси залишитися в АПЛ. Це стільки ж перемог, скільки вони здобули в перших 32 матчах, тож це буде занадто складне завдання.

Хоча, можливо, у них щось вийде. Я не можу визначитися з формою Брайтона в цьому сезоні. Судячи з того, що сказав Роберто де Зербі, складається враження, що наставник "чайок" влітку піде у відставку.

Тренер Бернлі Вінсент Компані говорив про останні шість матчів своєї команди і про те, що вони заслуговували на перемогу більше, ніж в одному з них, виходячи з ігрового балансу. Чи настав час для них розпочати переможну серію? Я скажу, що ні.

 

Прогноз Саттона: 1-1

 

 

Манчестер Сіті - Лутон

 

На початку сезону Манчестер Сіті довелося боротися за перемогу над Лутоном в чемпіонаті на Кенілворт Роуд. Потім вони розгромили його в Кубку Англії.

Ця гра, ймовірно, буде більше схожа на їхню останню зустріч. Я очікую, що Сіті здобуде впевнену перемогу, але, що б не сталося з ними на стадіоні Етіхад, Лутон буде боротися до кінця.

Минулого тижня вони здолали Борнмут. Це означає, що вони зрівнялися за очками з Ноттінгем Форест, який посідає четверте місце в турнірній таблиці з кінця.

Я все ще не відчуваю, що Сіті перебуває у своїй найкращій формі. Однак вони будуть занадто сильними для Лутона.

 

Прогноз Саттона: 3-0

 

Ноттінгем Форест - Вулвергемптон

 

Це важливий матч для Ноттінгем Форест, якому потрібно оговтатися від поразки від Тоттенгема минулого тижня. Я завжди вважав, що Вулвз - хороша команда, яка вміє грати в футбол.

Тренер "вовків" Гарі О'Ніл все ще сердиться через те, що пізній гол, зарахований з офсайду в їхній поразці від Вест Гема, був скасований. Проте я вважаю, що це було правильне рішення.

Зірви джекпот ТУТ 

Прогноз Саттона: 1-1

Читайте також: Борнмут - Манчестер Юнайтед: прогноз Кріса Саттона на матч АПЛ, 13 квітня 2024

Ньюкасл - Тоттенгем: прогноз Кріса Саттона на матч АПЛ, 13 квітня 2024

 

Ліверпуль вперше в історії пропустив два голи від італійця

Образливі слова Девіда Моєса не залишилися поза увагою: Баєр жорстко відповів

Європейська країна втратила місця у Лізі чемпіонів

233
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS