Поділитись:

Роналдіньо назвав найкращий стадіон у своїй кар'єрі

П'ятниця, 12 квітня 2024, 18:42
320
0
0
Роналдіньо назвав найкращий стадіон у своїй кар'єрі

фото із соцмереж

Роналдіньо був присутній на матчі Парі Сен-Жермен - Барселона (2:3) у чвертьфіналі Ліги чемпіонів, в якому зійшлися два його колишні клуби в останній ітерації гарячого та сучасного суперництва.

Колишній бразильський легіонер прибув до Парижа на початку своєї європейської кар'єри у 2001 році, коли клуб був далекий від свого нинішнього дорогого статусу одного з найбагатших клубів Європи.

Це був сходинка для зірки, час асиміляції з бразильського футболу в європейську гру, і хоча він виграв лише Кубок Інтертото з "Парижанами", він залишив Парк де Пренс у 2003 році переможцем чемпіонату світу зі збірною Бразилії.

На нього чекав більш блискучий переїзд до Барселони, і хоча він виграв майже все, що можна було виграти в Європі, далеко від французької столиці, це місто, клуб і стадіон назавжди залишилися в його серці.

У своєму Instagram Роналдіньо опублікував повідомлення, в якому подякував командам за особливий вечір:

«Для когось це просто гра, для когось просто результат... але для мене це частина моєї футбольної історії, зібрана в одному місці, в моєму улюбленому місці! Поле, ідеальний газон, звуки трибун, де все має більше сенсу».

Читайте також: Калитвинцев: Блохін міг сказати "А я б забив"

Оболонь вшанувала пам'ять загиблого 16-річного одноклубника

320
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS