Поділитись:

Борнмут - Манчестер Юнайтед: прогноз Кріса Саттона на матч АПЛ, 13 квітня 2024

Субота, 13 квітня 2024, 10:22
357
0
0
Борнмут - Манчестер Юнайтед: прогноз Кріса Саттона на матч АПЛ, 13 квітня 2024

Фото: GettyImages

АПЛ, 33 тур – Борнмут з Іллею Забарним прийматиме нестабільний Манчестер Юнайтед. Напередодні цієї зустрічі футбольний експерт BBC Sport Кріс Саттон поділився своїм прогнозом на результат матчу. Поєдинок відбудеться в суботу, 13 квітня, старт гри о 19:30 за київським часомА якщо ви хочете зробити ставку на своїх фаворитів, то скористайтеся бонусом від наших партнерів.

Борнмут - Манчестер Юнайтед

 

Головний тренер Манчестер Юнайтед Ерік тен Хаг стверджує, що Юнайтед повинен був виграти останні три матчі проти Брентфорда, Челсі та Ліверпуля. На мою думку, це ґрунтується на тому, що вони кожного разу були попереду і не змогли довести справу до кінця, але це змушує мене замислитися, які саме матчі він дивиться.

Якщо подивитися на гру Ліверпуля в цілому, то вони були абсолютно розбиті. У Брентфорда теж була купа моментів. Також можна стверджувати, що Юнайтед пощастило відігратися в матчі з Челсі, коли Мойзес Кайседо допоміг їм поганою передачею назад.

Борнмут був блискучим, коли виграв 3:0 на Олд Траффорд у грудні, тож чи зможуть вони зробити дубль над Юнайтед? Я думаю, що зможуть.

Чи буде Тен Хаг тренером Юнайтед у наступному сезоні? Я майже впевнений, що ні.

У мене були проблеми з тим, щоб правильно оцінити результати Юнайтед, тому що у них є кілька чудових індивідуальних гравців, які постійно витягують їх з неприємностей. Проте, як ми бачили, вони не можуть покладатися на те, що це буде відбуватися в кожній грі.

Зірви джекпот ТУТ 

Прогноз Саттона: 2:1

Читайте також: Ньюкасл - Тоттенгем: прогноз Кріса Саттона на матч АПЛ, 13 квітня 2024

 

Ліверпуль вперше в історії пропустив два голи від італійця

Образливі слова Девіда Моєса не залишилися поза увагою: Баєр жорстко відповів

Європейська країна втратила місця у Лізі чемпіонів

357
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS