Поділитись:

Ла Ліга: прогноз Конкурента на матчі 13 квітня 2024

Автор: Сергій Мозолюк |
Субота, 13 квітня 2024, 11:21
336
0
0
Ла Ліга: прогноз Конкурента на матчі 13 квітня 2024

Фото: GettyImages

31 тур, Ла Ліга – Райо Вальєкано прагне закріпитися у зоні виживання, зустрічаючись із середняком Гетафе, Мальорка хотітиме повторити торішній подвиг проти Реала з Андрієм Луніним, який прагне зберегти лідерство, а Кадіс намагатиметься зупинити Барселону, яка орієнтується на Лігу чемпіонів. А якщо ви хочете зробити ставку на своїх фаворитів, то скористайтеся бонусом від наших партнерів.

 

Райо Вальєкано - Гетафе

 

Субота, 13 квітня, 19:15.

Після важливої нічиєї 0:0 на виїзді проти Сельти, Райо Вальєкано під керівництвом нового тренера Іньїго Переса набирає очки та рухається до своєї мети - залишитися у Ла Лізі. Попри протести вболівальників щодо можливого переїзду з рідного стадіону, команда зберігає фокус.

На користь Райо говорить п'ять очок запасу над зоною вильоту та п'ять домашніх матчів із восьми, що залишилися. Особливо важливими можуть стати зустрічі проти вже майже приречених Гранади та Альмерії у травні. Перемога над суперником цього туру, Гетафе, стане ще одним кроком до порятунку.

Для Гетафе, який вперше за чотири роки уникає боротьби за виживання, амбіцією є потрапляння до першої десятки вперше з сезону 2019/20. Однак команда демонструє нестабільні результати, набравши лише 5 очок із 18 можливих у шести останніх матчах. До того ж Гетафе не може перемогти на виїзді вже шість матчів Ла Ліги.

Футболісти, за якими варто стежити: Серхіо Камелло з Райо Вальєкано забив по два голи у двох останніх домашніх матчах команди. Оскар Родрігес із Гетафе може стати для них талісманом, адже він жодного разу не програвав Райо Вальєкано (4 перемоги, 3 нічиї).

Цікава статистика: У дев'яти з останніх 12 матчів за участю цих команд було забито менше 2.5 голів, як і в останніх чотирьох зустрічах між ними на всіх стадіонах.

Очікується на обережний матч із мінімумом голів. Перемога Райо Вальєкано завдяки фактору свого поля та прагненню втекти від зони вильоту виглядає більш вірогідною. 

Букмекери вважають Райо фаворитом з коефіцієнтом 2.20.

Ми вважаємо, що Вальєкано переможе:

Перемога Райо Вальєкано - 37%. 
Нічия - 36%. 
Перемога Гетафе - 27%.

 

 

Мальорка - Реал Мадрид

 

Субота, 13 квітня, 19:30.

Після поразки у фіналі Кубка Іспанії від Атлетіка Більбао мрії про трофей для Мальорки розвіялися. Тепер їхня мета - відірватися від зони вильоту. "Пірати" мають шестиочковий відрив від небезпечної зони і сподіваються на підтримку рідних трибун на стадіоні Сон Моїкс, де вони виграли три з чотирьох останніх матчів Ла Ліги з мінімальною перевагою. Особливої мотивації додасть і тогорічна перемога над Реалом Мадридом тут із рахунком 1:0.

Лідери чемпіонату Реал Мадрид мають восьмиочкову перевагу над Барселоною і, схоже, наближаються до повернення титулу. Втім, після епічного матчу Ліги чемпіонів проти Манчестер Сіті (3:3) їм потрібно буде переналаштуватися на чемпіонат.

Початок гри може стати вирішальним, адже "вершкові" забивали протягом перших 15 хвилин у трьох із чотирьох останніх виїзних матчів Ла Ліги. Загалом, за цей проміжок часу в цьому сезоні більше голів не забивала жодна команда.

Футболісти, за якими варто стежити: Дані Родрігес із Мальорки вже встиг забити у Ла Лізі, Сегунді та фіналі Кубка Іспанії. Він ще не забивав Реалу, хоча саме його передача призвела до переможного голу в цій зустрічі минулого сезону. Федеріко Вальверде з Реала може стати ключовим у створенні моментів, адже він віддав п'ять гольових передач у своїх останніх семи матчах Ла Ліги.

Цікава статистика: У семи з восьми останніх зустрічей команд господарі поля зберігали свої ворота сухими у другому таймі.

Прогнозується відкритий початок гри з гольовими моментами від обох команд. Мальорка прагне повторити торішній успіх, а Реал Мадрид - зберегти лідерство.

Букмекери вважають Реал фаворитом з коефіцієнтом 1.75.

Зірви джекпот ТУТ 

Ми вважаємо, що Мадрид переможе:

Перемога Мальорки - 37%. 
Нічия - 36%. 
Перемога Реал Мадрида - 27%.

 

Кадіс - Барселона

 

 

Субота, 13 квітня, 22:00.

Кадіс продовжує боротьбу за виживання в Ла Лізі, здобувши перемогу над Гранадою 1:0 в останньому турі. Це вже вісім очок за п'ять матчів, але їм все ще потрібно набрати три очки, щоб полишити зону вильоту. І матч проти амбітної Барселони навряд чи стане для них легкою прогулянкою.

Барселона перебуває у чудовій формі, вигравши п'ять матчів поспіль у всіх турнірах, включаючи захоплюючу перемогу 3:2 над ПСЖ у першому матчі чвертьфіналу Ліги чемпіонів. Проте їм не вдається зберегти свої ворота сухими на виїзді - вони пропустили голи у 14 з останніх 16 матчів Ла Ліги на чужому полі.

Цікаво, що останні два домашні матчі Кадіса в Ла Лізі завершилися перемогами "насухо", тоді як п'ять із шести останніх голів на цьому стадіоні було забито в другому таймі. Можливо, і в цьому матчі не варто очікувати швидких голів.

Футболісти, за якими варто стежити: Хуанмі може стати для Кадіса ключовим гравцем, адже два з його чотирьох голів у ворота Барселони принесли команді перемоги з рахунком 1:0. Нейтралізувати його наприкінці гри спробує Ферран Торрес, який забив шість із семи своїх останніх голів у Ла Лізі після перерви, включаючи останній гол Барселони у перемозі 2:0 в попередній зустрічі.

Цікава статистика: У 14 останніх виїзних матчах Ла Ліги Барселона отримала сім червоних карток.

Очікується на обережний матч із мінімумом голів у першому таймі. Барселона, швидше за все, зосередиться на утриманні переваги в Лізі чемпіонів, але навряд чи захоче втрачати очки у боротьбі за чемпіонство. 

Букмекери вважають каталонців фаворитом з коефіцієнтом 1.83.

Ми вважаємо, що Барса переможе:

Перемога Кадіса - 37%. 
Нічия - 36%. 
Перемога Барселони - 27%.

Читайте також: Атлетіко Мадрид - Жирона: прогноз Конкурента на матч Ла Ліги, 13 квітня 2024

 

Циганков може більше не зіграти у цьому сезоні

Новий конкурент для Луніна: Реал Мадрид зацікавився турецьким воротарем

Експерта, який сказав расистський "жарт" на адресу зірки Барселони Ламіна Ямала було жорстко покарано

 

 

336
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS