Поділитись:

Атлетіко Мадрид - Жирона: прогноз Конкурента на матч Ла Ліги, 13 квітня 2024

Автор: Сергій Мозолюк |
Субота, 13 квітня 2024, 09:22
511
0
0
Атлетіко Мадрид - Жирона: прогноз Конкурента на матч Ла Ліги, 13 квітня 2024

Фото: GettyImages

31 тур, Ла Ліга – Атлетіко Мадрид намагатиметься продовжити переможну ходу, зустрічаючись із амбітною Жироною з Артемом Довбиком та Віктором Циганковим, який на жаль травмованийА якщо ви хочете зробити ставку на своїх фаворитів, то скористайтеся бонусом від наших партнерів.

Атлетіко Мадрид - Жирона

Субота, 13 квітня, 15:00.

Тренеру Атлетіко Мадрид Дієго Сімеоне не вперше за 12 років роботи в клубі потрібно знайти баланс між боротьбою у плей-офф Ліги чемпіонів та забезпеченням місця у цьому турнірі на наступний сезон. Вже втретє за останні п'ять сезонів Атлетіко посідає четверте місце після 30 турів, і тепер головне подолати смугу з двох поразок у Ла Лізі.

Дві перемоги з рахунком 2:1 - на виїзді над Вільярреалом у Ла Лізі та вдома над дортмундською Боруссією у чвертьфіналі Ліги чемпіонів - повернули їхній сезон на правильний шлях. Хоча Атлетіко вже не є нездоланним на своєму полі, як це було до середини грудня, команда Сімеоне все ще має вражаючий показник домашніх перемог у всіх турнірах цього сезону - 87% (20 перемог, 1 нічия, 2 поразки).

З моменту дивовижного початку сезону Жирона продовжує мріяти про Лігу чемпіонів і наблизилася до своєї мети в минулому турі, здобувши 20-ту перемогу в чемпіонаті - важку домашню перемогу 3:2 над Бетісом. Останні сім матчів Ла Ліги вигравали господарі поля, що не віщує нічого доброго для цієї зустрічі. Проте з відривом у дев'ять очок від п'ятого місця, яке займає Атлетік Більбао, їхнє місце у топ-4 досі залишається у безпеці.

Цікаво, що в останній зустрічі з Атлетіко Жирона також долала дворазовий рахунок і перемогла з рахунком 4:3. Загалом, матчі за участі Жирони вирізняються високою результативністю - цього сезону середній показник забитих голів на матч у їхніх зустрічах Ла Ліги складає 3,27. Проте, враховуючи чотири поспіль поразки на виїзді у Ла Лізі (Реал Мадрид 0:4, Мальорка 0:1, Гетафе 0:1), де вони не змогли забити жодного голу, навряд чи цього разу варто очікувати на гостроту від гостей, особливо якщо вони знову пропустять до перерви, як це сталося у всіх чотирьох програних матчах.

Футболісти, за якими варто стежити: Попри відсутність голів, Альваро Мората може бути сповнений впевненості, адже він забивав у трьох із чотирьох зустрічей із Жироною. Після свого дубля проти Бетіса Артем Довбик вже має на своєму рахунку голи у дев'яти з 20 перемог Жирони в цьому сезоні Ла Ліги.

Цікава статистика: У 12 з останніх 14 матчів Ла Ліги за участю будь-якої з цих команд результат по перерві збігався із кінцевим.

Очікується на перевагу Атлетіко Мадрид завдяки їхній домашній статистиці та прагненню закріпитися у зоні Ліги чемпіонів, однак не можна недооцінювати Жирону.

Букмекери вважають Атлетіко фаворитом з коефіцієнтом 1.95.

Зірви джекпот ТУТ 

Ми вважаємо, що буде нічия:

Перемога Атлетіко Мадрида - 35%. 
Нічия - 36%. 
Перемога Жирони - 29%.

Читайте також: Циганков може більше не зіграти у цьому сезоні

Новий конкурент для Луніна: Реал Мадрид зацікавився турецьким воротарем

Експерта, який сказав расистський "жарт" на адресу зірки Барселони Ламіна Ямала було жорстко покарано

511
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS