Поділитись:

Європейські гранди готові заплатити 100 мільйонів за нападника Брентфорда

П'ятниця, 12 квітня 2024, 11:25
392
0
0
Європейські гранди готові заплатити 100 мільйонів за нападника Брентфорда

Фото: GettyImages

Доволі багато європейських команд зараз активно придивляються до зіркового форварда Брентфорда Айвена Тоні, повідомляє Sky Germany.

Гравець збірної Ямайки демонструє просто неймовірну статистику. У 137 матчах за Брентфорд він забив аж 72 голи та віддав 22 асисти.

Серед клубів, які цікавляться 28-річним гравцем Арсенал, Вест Гем, Челсі, Реал Мадрид, Тоттенгем та Манчестер Юнайтед. На даному етапі явним фаворитом у цій гонці називають саме "червоних дияволів".

Відповідно до січневих звітів, Брентфорд вимагає щонайменше 100 мільйонів фунтів стерлінгів від будь-якого потенційного покупця, який бажає зробити крок до придбання Тоні. Проте останніми днями почала надходити інформація, що "бджоли" готові знизити ціну до 40 мільйонів. З чим це пов'язано невідомо.

Манчестер Юнайтед хоче посилити свої позиції на правому фланзі, тому очікувано, що до їх складу вже незабаром приєднатися нападник високого рівня. На думку керівництва клубу і тренерського штабу Айвен Тоні ідеально підходить під стиль "червоних дияволів" і тому потрібно прикласти максимум зусиль задля його підписання.

Зауважимо, що Айвен Тоні в поточному сезоні зіграв 13 матчів в яких забив 4 голи та віддав 1 асист. Довгий час гравець збірної Ямайки був травмований і тільки нещодавно знову повернувся на поле.

Читайте також:

Зірковий гравець Манчестера позловтішався над поразкою Ліверпуля проти Аталанти (+ФОТО)

Новий конкурент для Луніна: Реал Мадрид зацікавився турецьким воротарем

Бенфіка та Трубін встановили історичний рекорд

392
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS