Поділитись:

Лаціо - Салернітана: прогноз Конкурента на матч Серії А, 12 квітня 2024

Автор: Іван Чирко |
П'ятниця, 12 квітня 2024, 12:12
201
0
0
Лаціо - Салернітана: прогноз Конкурента на матч Серії А, 12 квітня 2024

фото Getty Images

Лаціо має реалібітовуватись за поразку в римському дербі перед власними фанатами. І де ж це робити, як не в грі з головним аутсайдер ліги Салернітаною, яка одною ногою вже в Серії В. Проте "морські коники" регулярно створюють проблеми "б'янкочелесті", вигравши у них 2 з 3 останніх матчів. Тому сьогодні господарям не має бути легко, а чи дійсно це так подивимось, починаючи з 21:45 за київським часом.

Лаціо

Після того, як римлян очолив Ігор Тудор вони грали лише з фаворитами, програвши в Дербі делла Капітале Ромі та обмінявшись домашніми перемогами з Ювентусом. Окрім того, поразка від Юве з рахунком 0-2 в першому матчі півфіналу Кубка Італії практично не залишила "лаціале" шансів на прохід до фіналу турніру. 

У чемпіонаті в Лаціо теж не все гаразд, оскільки зараз "орли" займають 8 місце в турнірній таблиці та відстають на 9 балів від зони Ліги чемпіонів. Проте до потрапляння в єврокубки їм всього 2 очки й тут команда Тудора ще може поборотись. Але для цього потрібно вигравати в кожному матчі й сподіватись на осічки Наполі.

Салернітана 

"Морські коники" весь сезон "пасли задніх" в чемпіонаті та міняли тренерів. Зараз із командою працює Стефано Колантуоно, який поки що не здобув жодної перемоги на чолі "гранатових". Та й загалом Салернітана не виграє 13 матчів поспіль, через що "забронювала" за собою останнє місце в турнірній таблиці, відстаючи на 10 балів від передостаннього Сассуоло, з яким в попередньому зіграла внічию (2-2).

Тому на кінець сезону в гравців команди із Салерно залишається лише можливість проявити себе, щоб отримати контракт в іншому клубі Серії А, а такі команди частенько здатні на сенсації.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Лаціо - коефіцієнт 1.33

Ми вважаємо, що Лаціо переможе:

Перемога Лаціо - 70%

Нічия - 21%

Перемога Салернітани - 9%

Читайте також:

Названо суму призових, яку отримає Інтер після перемоги в чемпіонаті Італії

Бенфіка та Трубін встановили історичний рекорд

Колишній спортивний директор Заглембє Сосновець: Вони фізично напали на гравців

201
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS