Поділитись:

Юрген Клопп хоче аби гравці Ліверпуля страждали після ганебної поразки від Аталанти

П'ятниця, 12 квітня 2024, 09:25
536
0
0
Юрген Клопп хоче аби гравці Ліверпуля страждали після ганебної поразки від Аталанти

Фото: GettyImages

Головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп після ганебної поразки від Аталанти сказав своїм гравцям, що вони повинні відчувати провину та страждання через цей результат. 

Аталанта виграла на Енфілді з рахунком 3:0, фактично не залишивши надії для Ліверпуля на перемогу в Лізі Європи. Це була перша домашня поразка для англійців з лютого 2023 року. Тож не дивно чому реакція Юргена Клоппа була такою емоційною.

"Тепер, у цей момент хлопці повинні почувати себе дуже погано. Нехай їдуть додому і погано сплять відчуваючи провину. Так воно і має бути. Я знаю, що хлопці можуть грати в кращий футбол, але вони не зробили цього сьогодні ввечері. Вони повинні показати свою реакцію в неділю. І я майже впевнений, що вони це зроблять", - сказав Клопп.

Німець пояснює свої слова тим, щоб хоче аби його гравці використали цю поразку як мотивацію проти матчу з Крістал Пелес. Оскільки команда повертається до боротьби за титул Прем'єр-ліги.

Це був важкий матч не лише для Клоппа, але й для всіх вболівальників Ліверпуля. "Червоні" опинилися у дуже важкій ситуації. Тепер перед ними стоїть дуже складне завдання у матчі-відповіді.

Нагадаємо, що другий матч чвертьфіналу Ліги Європи між Ліверпулем та Аталантою відбудеться 18 квітня, о 22:00 за київським часом.

Джерело: Сaughtoffside

Читайте також:

Троє дітей Гаррі Кейна потрапили у автомобільну аварію та були госпіталізовані (+ФОТО)

Тренер Вест Гема Девід Моєс обізвав Баєр "ганебною командою" після поразки в матчі 1/4 Ліги Європи

536
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS