Поділитись:

Тренер Вест Гема Девід Моєс обізвав Баєр "ганебною командою" після поразки в матчі 1/4 Ліги Європи

П'ятниця, 12 квітня 2024, 08:50
545
0
0
Тренер Вест Гема Девід Моєс обізвав Баєр "ганебною командою" після поразки в матчі 1/4 Ліги Європи

Фото: GettyImages

Девід Мойєс обізвав леверкузенський Баєр "ганебною командою" після поразки його команди у першому матчі чвертьфіналу Ліги Європи.

Чинний тренер Вест Гема був дуже розлючений поведінкою гравців Леверкузена у моменті з жовтою карточкою для Лукаса Пакети та стверджує, що арбітр матчу Артур Діаса помилився у цьому моменті, через те, що дослухався до футболістів Баєра.

Нагадаємо, що на 21 хвилині матчу Лукас Пакета сфолив проти гравця Леверкузена, після чого між гравцями обох команд зав'язалася сутичка. До неї приєдналися в тому числі футболісти, які знаходилися на лаві запасних.

"Він [Пакета] справді був неправий, але я вважав, що їхня лавка [Баєра] — це ганьба. Вони налетіли на нього, оточивши. Я думаю, що це було ганебно, така поведінка справді розчаровує. В подібних інцидентах потрібно зберігати спокій, щоб дозволити рефері прийняти рішення, а не реагувати так, як це зробили вони", - сказав Мойєс.

Також Девід Моєс додав, що попри поразку в Німеччині, він впевнений, що його команда залишилася з шансом вийти в півфінал Ліги Європи. Вони обов'язково здобудуть перемогу на Лондонському стадіоні наступного тижня. 

Нагадаємо, що матч-відповідь Вест Гема проти Баєра Леверкузена відбудеться 18 квітня, о 22:00 за київським часом.

Джерело: Metro

Читайте також:

Баєр Леверкузен на останніх хвилинах вирвав перемогу в Вест Гема у чвертьфіналі Ліги Європи

Троє дітей Гаррі Кейна потрапили у автомобільну аварію та були госпіталізовані (+ФОТО)

545
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS