Поділитись:

Чотири гравці Лейпцига покинуть клуб, якщо не пройдуть в ЛЧ

Четвер, 11 квітня 2024, 16:09
297
0
0
Чотири гравці Лейпцига покинуть клуб, якщо не пройдуть в ЛЧ

фото: Getty Images

Sport Bild повідомляє, що чотири ключові гравці можуть покинути РБ Лейпциг, якщо не потраплять до Ліги чемпіонів за підсумками сезону.

Наразі Лейпциг посідає четверте місце в Бундеслізі і бореться з дортмундською Боруссією за те, що, ймовірно, стане останнім місцем в ЛЧ, якщо Німеччина не випередить Англію в рейтингу коефіцієнтів. Невдача у кваліфікації до Ліги чемпіонів може мати великий вплив на нинішній склад "червоних биків".

Лейпциг вже зіткнувся з важким викликом, намагаючись утримати Хаві Сімонса на правах оренди в клубі ще на один сезон, а пропуск Ліги чемпіонів виключить будь-яке потенційне продовження контракту.

Дані Олмо також, швидше за все, піде. 25-річний футболіст має пункт про звільнення цього літа на суму 60 млн євро у своєму контракті і привернув інтерес клубів Прем'єр-ліги. Ще один гравець, який міг би скористатися клаузулою, - Беньямін Сешко. Словенець має клаузулу на суму 50 мільйонів євро, і його агент вважає, що для його розвитку дуже важливо, щоб Сешко продовжував грати в Лізі чемпіонів.

Нарешті, Лоїс Опенда також може піти. Хоча в його контракті є пункт про відступні у розмірі 80 млн. євро, він дійсний лише наступного літа. Це означає, що будь-який потенційний продаж, швидше за все, стане рекордним для Лейпцига, перевершивши суму в 90 млн євро, отриману за Йошка Гвардіолу минулого літа.

Читайте також: Українець покине іспанський клуб у кінці сезону

Клуби встановили гольовий рекорд у перших матчах чвертьфіналу Ліги чемпіонів

297
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS