Поділитись:

Клуби встановили гольовий рекорд у перших матчах чвертьфіналу Ліги чемпіонів

Четвер, 11 квітня 2024, 13:14
313
0
0
Клуби встановили гольовий рекорд у перших матчах чвертьфіналу Ліги чемпіонів

фото: Getty Images

У середу, 10 квітня, на перший план вийшла вражаюча статистика щодо історичної кількості забитих м'ячів у цьогорічному розіграші Ліги чемпіонів.

Найгучніше клубне змагання європейського футболу, звичайно ж, повернулося на екрани по всьому світу 9 квітня, у вівторок ввечері.

Велика кількість глядачів відвідали перші матчі чвертьфіналу Ліги чемпіонів між Реалом та Манчестер Сіті, а також Арсеналом та Баварією.

І що ж за задоволення приготували ці чотири команди: перша пара зіграла в пульсуючу нічию в шість м'ячів, а Арсенал і Баварія розділили здобич у патовій ситуації - 2:2.

Можна з упевненістю сказати, що наступний квартет Парі Сен-Жермен, Барселона, Атлетіко Мадрид і Боруссія (Дортмунд) перебував під сильним тиском, адже їм потрібно було зіграти ще кілька насичених матчів. І, до їхньої честі, це саме те, що клуби приготували.

Перший матч завершився перемогою Барселони з рахунком 3:2, а Атлетіко переграв дортмундців з різницею в один м'яч.

І, як згадувалося вище, такі зусилля з боку всіх восьми клубів відтоді стали історичним еталоном. Як виявив статистик Містер Чіп, 18 голів, забитих у перших матчах чвертьфіналу Ліги чемпіонів, є найрезультативнішим показником у цьому змаганні (раніше - Кубку Європи) за майже 70 років.

Лише одного разу до цього було забито більше - у далекому 1957 році.

Читайте також: Віцепрезидент Кривбасу: Megogo вчинило не дуже порядно по відношенню до клубів

Сейв українця претендує на звання найкращого у Лізі чемпіонів (+ВІДЕО)

313
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS