Поділитись:

Серхіо Рамос приєднається до Сергія Кривцова в Інтер Маямі

Четвер, 11 квітня 2024, 14:12
337
0
0
Серхіо Рамос приєднається до Сергія Кривцова в Інтер Маямі

фото: Getty Images

Серхіо Рамос може приєднатися до Сергія Кривцова та Ліонеля Мессі в США, оскільки агент захисника Севільї знаходиться в пошуках нового клубу.

Рамос повернувся до свого колишнього клубу Севілья у вересні після того, як покинув Парі Сен-Жермен на правах вільного агента. Однак захисник не бажає продовжувати співпрацю з іспанською командою, і його агент перед Великоднем вирушив до США, щоб відвідати деякі клуби MLS, повідомляє Relevo. Рамос також привернув інтерес з Саудівської Аравії: повідомляється, що в його послугах зацікавлений Аль-Наср Кріштіану Роналду.

Рамос регулярно грав за Севілью в поточній кампанії, забивши сім голів у цьому складному для іспанської команди кампанії. Кіке Санчес Флорес був призначений третім тренером клубу в цьому сезоні в грудні після Хосе Луїса Менділібара та Дієго Алонсо. Наразі Севілья посідає 14-те місце в турнірній таблиці, але лише за шість очок від зони вильоту.

Рамос - один з небагатьох футболістів, який протягом своєї кар'єри грав і з Мессі, і з Роналду. Більшу частину свого шляху він провів з португальською суперзіркою в Мадриді, а потім перейшов до ПСЖ. Серхіо приєднався до Мессі у французькій столиці і зізнався, що радий нарешті грати з форвардом, а не проти нього.

Рамос дограє сезон у Севільї, але поки що невідомо, чи запропонує йому клуб нову угоду, чи 38-річний форвард шукатиме новий виклик влітку.

Читайте також: Клуби встановили гольовий рекорд у перших матчах чвертьфіналу Ліги чемпіонів

Мілан - Рома: прогноз Конкурента на перший матч 1/4 фіналу Ліги Європи

337
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS