Поділитись:

Мілан - Рома: прогноз Конкурента на перший матч 1/4 фіналу Ліги Європи

Автор: Іван Чирко |
Четвер, 11 квітня 2024, 12:33
230
0
0
Мілан - Рома: прогноз Конкурента на перший матч 1/4 фіналу Ліги Європи

фото Getty Images

Мілан та Рома гранди італійського футболу, які зіграли між собою вже 197 поєдинків, але ще жодного разу не перетинались в єврокубках, хоч і грають там регулярно. Сьогодні ж їх очікує перший матч 1/4 фіналу Ліги Європи, де обидві команди прагнуть до досягнення найвищих цілей. Старт гри о 22:00 за київським часом.

Якщо ви хочете додати емоцій перегляду цього матчу, то можете скористатись бонусами від нашого партнера.

Мілан

Представники "россонері" відкрито говорять, що вони хочуть виграти Лігу Європи, а італійські ЗМІ подейкують, що він цього залежатиме майбутнє Стефано Піолі в клубі. Тому, враховуючи ситуацію в чемпіонаті, де Мілан йде другим без перспектив піднятись вище і навряд чи впаде нижче, головним турніром під кінець сезону для "дияволів" стає Ліга Європи.

А в цьому турнірі в Мілана все поки що чудово, оскільки команда Піолі без проблем пройшла стадії 1/16  та 1/8 фіналу, де по черзі здолала за сумою двох матчів Ренн (5-3) та Славію (7-3). 

Рома

Римляни в минулому сезоні зупинились за крок від трофею Ліги Європи,  програвши у фіналі в серії пенальті Севільї. В поточному сезоні "джалароссі" мають намір все-таки здобути цей трофей. Проте їм доведеться це робити паралельно з вирішенням турнірних завдань в Серії А, де команда Даніеле Де Россі бореться за топ-5 та вихід до Ліги чемпіонів. І саме це є головним завданням Роми на сезон, оскільки вболівальники та керівництво клубу вже зачекались повернення римлян до головного турніру Європи.

Проте, "джалароссі" стабільно грають в єврокубках, але це, або Ліга конференцій, або Ліга Європи, як в цьому сезоні, де Рома стартувала з групового етапу. До речі, свою групу римляни не виграли, зайнявши друге місце після празької Славії. Тому команда Де Россі стартувала у плей-оф з 1/16 фіналу, де лише в серії пенальті здолала Феєнорд. Натомість в 1/8 фіналу для Роми все було досить легко, оскільки вона вже в першому матчі розбила Брайтон з рахунком 4-0, і виїзна поразка з рахунком 0-2 вже ні на що не вплинула. 

Також зазначимо, що в цьому сезоні Рома та Мілан вже зіграла 2 матчі в Серії А і в обох перемогу святкували "россонері", які на виїзді здолали своїх опонентів з рахунком 2-1, а вдома - 3-1. Ба більше, Мілан не програє Ромі вже 9 матчів поспіль (6 перемог та 3 нічиї).

Зірви джекпот тут

Букмекери бачать фаворитом цього матчу Мілан -1.80

Ми теж вважаємо, що Мілан переможе:

Перемога Мілана - 53%

Нічия - 25%

Перемога Роми - 22%

Читайте також:

Мілан готовий викласти 50 мільйонів євро за перспективного гравця Баєра

Названо суму призових, яку отримає Інтер після перемоги в чемпіонаті Італії

Жозе Моуріньо сенсаційно заявив, що готовий знову повернутися до тренерської кар'єри

230
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS