Поділитись:

Хабі Алонсо неочікувано назвав причину своєї відмови стати новим тренером Ліверпуля

Четвер, 11 квітня 2024, 11:25
289
0
0
Хабі Алонсо неочікувано назвав причину своєї відмови стати новим тренером Ліверпуля

Фото: GettyImages

Хабі Алонсо під час вчорашнього інтерв'ю розповів, чому він вирішив відмовитися від Ліверпуля та залишитися в Байєрі.

Колишнього півзахисника Ліверпуля та нинішній тренер німецького Леверкузена Хабі Алонсо був одним із головних кандидатів, хто мав шанс замінити Юргена Клоппа на посаді тренера клубу. Але після отримання пропозиції від керівництва "червоних", 42-річний іспанець одразу відмовився прийняти її.

Алонсо та його Баєр вразили весь футбольний світ, своїм наміром виграти Бундеслігу та перемогти у всіх можливих турнірах. Враховуючи його зв’язки з Ліверпулем та безпрецедентний успіх у Німеччині, не дивно, що він став потенційним наступником Клоппа.

Однак нещодавно він офіційно оголосив, що залишається в Леверкузені, та вчора надав більш детальну інформацію щодо свого рішення.

"Було багато причин (щоб прийняти рішення розпочати роботу в клубі). Вже рік ми продовжуємо створювати команду, ми продовжуємо створювати чудовий дух тут. Я відчуваю себе частиною цього. Через рік роботи тут мені здається, що це не той час коли треба піти, і тому я залишаюся відданим своєму клубу", - сказав Алонсо в інтерв'ю для TNT Sports.

Зауважимо, що оскільки Хабі Алонсо заявив про свою чітку відмову від пропозиції стати головним тренером, Ліверпуль звернув увагу на Рубена Аморіма, чинного коуча португальського Спортінга.

Читайте також:

Гравці ПСЖ та Барселони відмовилися давати післяматчеве інтерв'ю через расистський жарт над Ламіном Ямалом

Серіал про виступи Шахтаря у Лізі чемпіонів номіновано на премію Еммі

Барселона втратила двох ключових гравців через дискваліфікацію на матч-відповідь проти ПСЖ

289
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS