Поділитись:

Барселона втратила двох ключових гравців через дискваліфікацію на матч-відповідь проти ПСЖ

Четвер, 11 квітня 2024, 10:25
417
0
0
Барселона втратила двох ключових гравців через дискваліфікацію на матч-відповідь проти ПСЖ

Фото: GettyImages

У середу ввечері Барселона перемогла Парі Сен-Жермен з рахунком 3:2 у першому матчі чвертьфіналу Лізі чемпіонів, але під час гри двоє гравців отримали по жовтій карточці, що означає дискваліфікацію на наступний матч.

Серхі Роберто та Андреас Крістенсен заробили попередження під час матчу, це означає, що вони пропустять матч-відповідь, який відбудеться вже наступного тижня на Монджуїку.

Барселона почала гру з безліччю гравцями у старті, які залишалися за крок від дискваліфікації. В їх числі були ті самі Сержіо Роберто, Андреас Крістенсен, Рональд Араухо, Ламін Ямал, Френкі де Йонг, а також Жоау Фелікс і Ферран Торрес, які пізніше вийшли на заміну. 

Роберто заробив свою заслужену жовту картку ще у першому таймі, коли намагався запобігти атаці одного з гравців ПСЖ. Щодо Крістенсена, то він вийшов на поле у ​​другій половині гри, це був його перший матч після травми, через дві хвилини він ударом головою з кутового зробив рахунок 3:2. Попередження він отримав вже наприкінці матчу, коли подібно до свого одноклубника намагався зірвати атаку ПСЖ.

Відсутність цих двох буде гостро відчуватися в матчі-відповіді наступного тижня, але Барселона сподівається, що зможе перемогти і без них, щоб забронювати собі місце в півфіналі.

Нагадаємо, що другий поєдинок чвертьфіналу Ліги чемпіонів між Барселоною і ПСЖ відбудеться 16 квітня, о 22:00 за київським часом.

Читайте також:

Барселона впевнено здолала ПСЖ в першому матчі чвертьфіналу Ліги чемпіонів (+ВІДЕО)

417
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS